Aanvallen van Anonymous op de internetdiensten van Sony waren dan wel succesvol, de recent aangekondigde protesten in de winkels van Sony hebben gefaald. Op 11 april kondigde Anonymous aan te gaan protesteren op 16 april in de officiële Sony winkels.

Deze protesten waren dus gisteren maar volgens de deelnemers was de opkomst extreem laag: zelfs bij de grootste Sony Stores waren maar één of twee protesteerders te vinden, waar het winkelende publiek zich maar weinig van aantrok. Op de Facebook pagina die speciaal is aangemaakt voor deze actie zijn ook een aantal leuke berichten te lezen, zo meldt iemand dat hij door de actie eindelijk eens in een Sony Store is gaan kijken en gelijk maar een gloednieuwe Bravia TV heeft gekocht.

Volgens Anonymous komt er nog een vervolg op deze protesten, Sony lijkt zich echter niet druk te hoeven maken. Bij deze actie had Sony al wat extra beveiliging geregeld, die niet in actie hebben hoeven komen. Blijkbaar heeft Anonymous alleen maar macht zolang het gaat om aanvallen op internet.