Budgetzondag – Games – 17 april

Killzone 3

Ook in de derde Killzone-game pakken spelers de wapens op om te strijden tegen de buitenaardse Helghast. De shooter gaat verder waar het vorige deel ophield: op Helghan, de thuisplaneet van de kwaadaardige vijand. Keizer Visari is dood en op Helghan barst een machtstrijd los. De overgebleven soldaten van de ISA moeten dit keer niet proberen de oorlog te winnen, maar hem te overleven.

Spelers komen allerlei nieuw wapentuig tegen zoals robots zo hoog als flats en Helghast met jetpacks die de ISA-soldaten vanuit de lucht aanvallen. Ook zullen spelers zelf nieuwe wapens kunnen oppakken en verschillende voertuigen kunnen gebruiken op hun overlevingstocht. Op die tocht komen ze door een nucleaire woestenij, buitenaardse jungles en grote poolvlaktes.

Prijs: €35,82
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Assassin’s Creed: Brotherhood

Assassin’s Creed Brotherhood vervolgt het verhaal van Assassin’s Creed II. Net als in Assassin¿s Creed II speelt Ezio Auditore di Firenze de hoofdrol. Hij moet in Rome een eind maken aan de corrupte, machtige Templar Order. Door zijn geld goed te besteden, kan hij de stad weer in volle glorie herstellen, waarvoor hij beloond wordt met extra missies.

Zijn strijd tegen de Tempeliers voert Ezio niet alleen, want hij leidt zijn eigen Brotherhood, een groep collega-huurmoordenaars. Hij krijgt wederom hulp van Leonardo da Vinci en loopt ook andere historische beroemdheden als Niccolo Machiavelli en Caterina Sforza tegen het lijf.

Brotherhood kent een singleplayeravontuur van zo¿n vijftien uur en bevat daarnaast een multiplayermodus. Deze zorgt ervoor dat je het online tegen anderen kunt opnemen in diverse modi. Hierbij heb je keuze uit verschillende personages, die allemaal eigen wapens en moordmethoden hebben.

Prijs: €20,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Nier

‘Nier’ is een action-adventure van Square Enix. De hoofdrolspeler, genaamd ‘Nier’ zoekt een medicijn om zijn dochter te genezen. Haar leven wordt bedreigd door een ziekte die de halve wereld al heeft vernietigd en alleen jij kunt haar redden!

Gewapend met mythische wapens ga je als Nier het gevecht aan met duivelse schepsels. Je bent niet alleen afhankelijk van het geslepen staal, want ook magische aanvallen zijn Nier toevertrouwd. De uitgebreide vechtcombo’s die je kunt maken, worden stijlvol in beeld gebracht en maken de razendsnelle actie een feest om naar te kijken!

Verken een prachtige fantasiewereld in ‘Nier’. Square Enix laat met deze actie-game opnieuw zien dat ze ware meesters zijn in het vertellen van emotionele verhalen. De dramatische gebeurtenissen worden met behulp van schitterende tussenfilmpjes tot leven gewekt en laten je volledig in het verhaal opgaan.

Prijs: €20,99
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja

 1.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  Damn. Waarom zegt elke site dat Zavvi gratis verzendkosten heeft xD? Dit is alleen binnen de UK! Daarbuiten is het 0.99 (~€1,11)

 2.    195 XP
  gathuv's avatar

  Vind 35,- nog niet echt een budget prijs =/

 3. Anoniem -   
  Gast's avatar

  Wat gathuv zegt! Tot €20 zie ik als budget..

 4.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Wel dure budget games :’).

 5. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @gathuv: We hebben deze keer wat games uitgekozen die recent uitgekomen zijn, en in de winkels vrijwel nog verkrijgbaar zijn voor de full-price. Killzone 3 zie je in de winkels nog liggen voor 65…

 6.    84 XP
  LaRego's avatar

  Het zijn idd niet echt budgetgames, maar wel erg mooie prijzen voor deze games (alhoewel ik zelf niet weg bent van Nier). Misschien iets voor Dikke Deal Donderdag?

  P.S. er zijn verschillen tussen zavvi.nl en zavvi.com. Misschien is het, ondanks de link, handig om dit erbij te zetten? Je kunt nl. gewoon bij allebei bestellen (alleen bij com NIET met ideal).

 7.    84 XP
  LaRego's avatar

  @LaRego: Even foutje herstellen, je kunt bij beide Zavvi’s niet met iDeal betalen… En ik zie zelfs Brotherhood met dezelfde prijs bij beide staan, wat gebeurt hier toch allemaal???

 8.    11 XP
  WinterBase's avatar

  Killzone 3 nieuw voor 35 euro is vrij redelijk lijkt me.

 9.    3087 XP
  Patr!ck's avatar

  @gathuv:
  killzone 3 35,- euro en jij vindt dat geen budget prijs?
  ik weet niet maar hij kost gewoon nog in de winkels 65,-…
  ik weet niet waar jij je spellen haalt maar zullen vast die spellen zijn die je bij gamemania voor 5 euro kan kopen zoals haze of fifa 03

 10.    816 XP
  k1ll1ng5pr33's avatar

  @k1ll1ng5pr33: Nevermind 😉 Dacht even aan Zavvi.com. Meerdere malen wordt er altijd gelinkt naar Zavvi.com ^_^

 11.    195 XP
  gathuv's avatar

  @Patr!ck:
  Nee dat snap ik, maar het ging mij niet om het spel, maar om de prijs.
  Al was het een spel dat nu nog 70 piek is. Het ging mij erom dat ik 35 euros nog niet echt budget vind…

 12.    38 XP
  jaansen's avatar

  KAN ER IN DE VOLGENDE ALSJEBLIEFT GRAN TURISMO 5?

 13. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @gathuv:
  oooow zoow…
  oke ik snap het 😉
  sorry