Sinds de aankondiging van het derde deel in de Uncharted serie, Uncharted 3: Drake’s Deception, is Naughty Dog zelf heel enthousiast over de vernieuwde multiplayer in de game. Vandaag zijn de allereerste gameplay beelden verschenen over de multiplayer en krijgen we ook te weten wanneer de beta start.

In een interview, welke je hier kan bekijken, met Naughty Dog’s co-president, Christophe Balestra, zie je op de achtergrond terwijl hij wat uitleg zit te geven over de multiplayer en 3D heel wat gameplay beelden over de multiplayer. Tevens bevestigd hij ook dat splitscreen ook in de game zal zitten, en dat je je eigen personages volledig kan aanpassen. Ook verteld hij dat ze ontzettend hard hun best aan het doen zijn om het ‘Hollywood-gevoel’ uit de singleplayer over te brengen naar de multiplayer en wordt er bevestigd dat de multiplayer beta start op 7 juli, hoewel er niet werd vermeld of dit voor de Amerikanen of de Europeanen geldt.

Uncharted 3: Drake’s Deception ligt vanaf 1 november in de winkelrekken, en check hier zeker en vast het interview over de multiplayer.