Veelbelovende details Uncharted 3 multiplayer bekend gemaakt + beta

Sinds de aankondiging van het derde deel in de Uncharted serie, Uncharted 3: Drake’s Deception, is Naughty Dog zelf heel enthousiast over de vernieuwde multiplayer in de game. Vandaag zijn de allereerste gameplay beelden verschenen over de multiplayer en krijgen we ook te weten wanneer de beta start.

In een interview, welke je hier kan bekijken, met Naughty Dog’s co-president, Christophe Balestra, zie je op de achtergrond terwijl hij wat uitleg zit te geven over de multiplayer en 3D heel wat gameplay beelden over de multiplayer. Tevens bevestigd hij ook dat splitscreen ook in de game zal zitten, en dat je je eigen personages volledig kan aanpassen. Ook verteld hij dat ze ontzettend hard hun best aan het doen zijn om het ‘Hollywood-gevoel’ uit de singleplayer over te brengen naar de multiplayer en wordt er bevestigd dat de multiplayer beta start op 7 juli, hoewel er niet werd vermeld of dit voor de Amerikanen of de Europeanen geldt.

Uncharted 3: Drake’s Deception ligt vanaf 1 november in de winkelrekken, en check hier zeker en vast het interview over de multiplayer.

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  jimmymen_NL's avatar

  hoop dat het ook voor de uropeanen geldt en voor de mensen die geen psn plus hebben dat dat het ook niet word, maarja we zien het verder allemaal wel he:)

 2.    163 XP
  Thijzzy's avatar

  zal wel us only zijn…

 3.    292 XP
  Jasper611's avatar

  Ik denk dat het bij sommige winkels net als de vorige keer zal zijn: bij Game Mania kreeg je bij inFamous (1) een beta key voor Uncharted 2, en nu misschien als je inFamous 2 koopt krijg je er misschien ook een beta key bij voor Uncharted 3…

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Aighhht split screen !

 5.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Vet hoor maar ik denk wel voor de ps plus^^

 6.    1562 XP
  dikked's avatar

  VET ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€ ๐Ÿ˜€
  eindelijk weer een goeie game met splitscreen

 7.    292 XP
  Jasper611's avatar

  @Sixstar6:
  We hebben allebij gelijk bij inFamous 2 en PS+ ๐Ÿ˜‰

 8.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dat klik goed maar we moet nog even geduld hebben nog parmaanden dat is die er or