Met de release van Mortal Kombat deze week mogen wij in samenwerking met Warner Bros. prachtige prijzen weggeven van de remake die elke Beat ‘m Up fan in de jaren ’90 veel bezig hield. Mortal Kombat is namelijk terug en hoe! Alles kan je natuurlijk over deze game lezen in onze review, maar eerst de prijsvraag en natuurlijk de prijzen die je kan winnen.

Het enige wat je er voor moet doen is de volgende vraag juist beantwoorden en dan maak je kans op onderstaande prijzen.

Welke van onderstaande is geen character in Mortal Kombat?

A: Cyber Sub Zero
B: Scorpine
C: Nightwolf
D: Noob

De Prijzen

2x de game Mortal Kombat + een Mortal Kombat T-Shirt
3x Mortal Kombat T-Shirt

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'Mortal Kombat'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Warner Bros. zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 3 mei 2011. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Warner Bros..