Gerucht: Productie van PSPgo gestopt?

Dat niet alle PlayStation apparaten van Sony het goed doen, dat bewijst de PSPgo wel. Deze handheld van Sony valt enorm tegen qua verkopen, terwijl de normale PSP het nog steeds goed doet. Ook met de komst van de NGP lijkt er geen hoofdrol meer weggelegd voor de PSPgo en er moeten dus maatregelen genomen worden door Sony.

Nu blijkt via een bericht van een medewerker van een Japanse Sony winkel dat de productie van de PSPgo stopgezet is. Deze kan ook niet meer besteld worden in de Japanse Sony Store en ook de Engelse Sony Store levert deze niet meer, aangezien erbij staat: ‘We’re sorry, temporarily unavailable’. Dit terwijl de witte PSPgo nog wel per direct leverbaar is.

In een statement tegenonover Eurogamer.net rept Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) er met geen woord over, maar wel dat er spannende tijden aan zitten te komen voor de handhelds van Sony PlayStation.

“It is a very exciting time for PlayStation portable devices. Before the end of the year we are launching NGP, our next generation portable device, which we believe will revolutionise portable gaming. In the meantime, the current generation of PSPs continue to be in demand, especially since the introduction of our value for money, Essentials range of games and we will continue to meet that demand.”

 1.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik wist al voordat hij in de winkel lag dat het flop was (geen umd maar downloadable games).

 2.    3 XP
  jimmymen_NL's avatar

  hij is niet uit de handel, dat zeggen ze hier dan http://www.pu.nl/headlines/PSPgo_niet_uit_de_handel.aspx?id=7600&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

 3.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @jimmymen_NL: Ja is dezelfde bron, alleen hun benaderen het anders en maken een onterecht statement zelf!

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Lijkt me niet eens zo raar als dit gebeurt is.

 5.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Denk dat het alleen maar goed voor Sony zou zijn. Kan me echt niet voorstellen dat ze zelfs ook maar een klein momentje hierop winst hebben gemaakt.

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Dat is slech news