http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4dadc329285d2.jpg

Community Update April Editie –Dit is de eerste editie van onze Community Update, het is een beetje een probeersel en we zijn dan ook enorm benieuwd naar jullie reactie hierop. Om kort samen te vatten wat de Community Update is, het is een soort artikel die we eens in de zoveel tijd maken met daarin informatie over de community. Ook updaten we jullie over wat we allemaal in petto hebben, iets wat dit dus de ideale plek maakt om je mening achter te laten over PSX-Sense.

Nieuwe profielen

Op het moment zijn we bij PSX-Sense aan het kijken wat we kunnen doen om de profielen van onze leden aantrekkelijker te gaan maken. Je zal straks de mogelijkheid hebben om onder andere je woonplaats, opleiding, echte naam, geboortedatum etc. achter te laten op je profiel. Ook krijgen de profielen een compleet redesign en kun je ook je sociale media zoals Twitter en Facebook er gemakkelijk kwijt. Deze profielen vervangen dan het ‘oude’ forum profiel.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4dadc3f00a0de.jpg

Naast dat leek het ons ook leuk als je een biografie kunt plaatsen, waar je dan een klein verhaaltje over jezelf neer kan zetten of enkele plaatjes die je mooi vindt. Zie het als een soort plekje van jezelf waarin je jou creativiteit kwijt kan. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid om je gamercards makkelijk weer te geven. We zijn alleen benieuwd wat jullie graag allemaal willen zien op je profiel en welke mogelijkheden je wilt hebben. We stellen het zeer op prijs als je dit laat weten in de reacties en wellicht nemen we jou idee mee in het uiteindelijke ontwerp!

Interessante topics op het forum

Op het forum merken we dat de games sectie alsmaar drukker aan het worden is. Niet alleen puilt het Gran Turismo 5 topic uit van de berichten, ook zien we steeds meer topics verschijnen over bepaalde games. Tevens willen we jullie vragen wat jullie op het moment van ons forum vinden, wat kan er beter, wat is goed, je kunt het allemaal hieronder kwijt in de reacties. En dingen als “het moet drukker” hebben we weinig aan, we hebben dan liever dat je met ideeën komt om het drukker te maken want daar kunnen we echt wat mee doen.

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4dadcbef5c3e3.jpg

Video-items

Zoals je ziet hebben we tegenwoordig een video-crew, bestaande uit Mike en Edward, deze twee gasten zorgen voor leuke video-items op PSX-Sense en zijn benieuwd naar jullie mening. Hoe vinden jullie de video-items tot nu toe en wat zou er eventueel beter kunnen? Ook zijn we ontzettend benieuwd naar ideeën voor nieuwe video-items, heb je dus als PSX-Sense bezoeker een idee voor een video-item? Dan willen we je vragen deze aan ons te laten weten, zodat we hier eventueel mee aan de slag kunnen!

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4dadc2a325c2b.jpg

Vacatures

Community Manager – We zijn voor PSX-Sense op zoek naar een community manager die zich bezig houdt met het contact tussen site en community. Je bent niet alleen afhankelijk van de dingen die aan je gevraagd worden om te doen, maar je bent ook in staat eigen initiatief te nemen. Je hebt het in je vingers om een community te laten groeien en weet hoe je om moet gaan met bepaalde situaties. Kennis van vBulletin is een pre.

Ons contacteren betreft deze vacature kan middels het contact formulier die je hier kunt vinden. Ook stellen we het zeer op prijs als je een open sollicitatie stuurt, waarin jezelf aangeeft een door jou bepaalde functie binnen PSX-Sense te willen vervullen.

Slotwoord

Dit was onze eerste community update en we kijken uit naar jouw reactie, waar we ontzettend veel waarde aan hechten. Mocht je ons prive willen contacteren kan dat ook via het bovengenoemde contactformulier. Tot de volgende keer!