Keiharde actie en kussende meiden in Duke Nukem Forever: Come Get Some trailer

Nog even en dan wordt ons lange wachten beloond met de nieuwe game die de grootste macho in de gameswereld Duke Nukem bevat. Op 10 juni aanstaande kunnen we dan eindelijk aan de slag met Duke Nukem Forever en dat gaan we weten ook.

Hoe we dat gaan weten, zien we in de nieuwe Duke Nukem Forever trailer genaamd ‘Come Get Some’. De trailer bevat echt alles: van keiharde actie tot blote tieten van de strippers, van kleine kinderen die om een handtekening vragen tot kussende dames! Wij zeggen niets meer, geniet nu snel van de Duke Nukem Forever: Come Get Some trailer hieronder!

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  What fuck lol!! Ik kan niet wachten op deze game

 2.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  veeeet, dit wordt weer een erg goede game denk ik.

 3.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Na het zien van deze trailer ‘is het een dikken 100% NEE! voor mij’.

 4.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @ps3dennis: Waarom ? Ieder zijn eigen game hoor, ik hoef ook veel games niet ook al zijn ze hartstikke goed, maar ben wel benieuwd!

 5.    1140 XP
  PussyHunter's avatar

  old school duke nukem ๐Ÿ˜€

 6.    1 XP
  Until My End's avatar

  @ps3dennis: Hoezo dat dan? Eindelijk een game die niet zo super serieus is en naast de ‘maingame’ nog zoveel extra’s heeft. Ik kan serieus niet wachten!

 7.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @WoofeR: Jij en de rest kan hem wel geweldig vinden, maar ik in ieder geval niet, vind de game er (tot nu toe) niet mooi uitzien en het is totaal mijn stijl niet enz. Wat ik ook heb neer getypt ‘spreek ik ook voor me zelf en niet voor een ander’ begrijp dus je commentaar en die van anderen niet. ๐Ÿ˜‰ Mijn stijl is Bioschok 1, Borderlands, The darkness, Condemned en de eerste paar levels van DOOM 3 ook games waar veel mensen niets in zien maar ik wel.

 8.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @ps3dennis: Het was ook een vraag van mij, ik val je niet aan ๐Ÿ˜‰ Nu is het duidelijk en ik zeg niet dat deze game zo ‘geweldig’ is hoor, maar was gewoon benieuwd hoe jij hier over dacht, dat vroeg ik ook duidelijk aan je ๐Ÿ˜‰ en ieder zijn eigen game wat ik al eerder zei ๐Ÿ˜‰

 9. Anoniem -   
  EmEfEl's avatar

  Goty for me ๐Ÿ™‚
  kan niet wachten!

 10.    2260 XP
  nWo_xShiiszlezz-'s avatar

  Mmmmh, lijkt me verrassend ๐Ÿ˜€
  Beetje GTA achtig met die hoertjes ..

 11.    6677 XP
  Myx's avatar

  Haha wat geniaal!

 12.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @WoofeR: LOL en ik val jou niet aan vandaar ๐Ÿ˜‰ Ik weet dat mijn meningen over games soms er hard zijn. Ik heb gewoon een heken aan personages als Duke en Jonny Cage.