Met het PlayStation Network dat nog steeds offline is zouden we allemaal niet weten wat we moeten doen. Daarom hebben we voor jullie in de budgetzondag van vandaag drie games gezocht die je meer speelt voor de singleplayer dan voor de multiplayer. Denk hierbij aan een toptitel als Red Dead Redemption.

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption is het vervolg op het in 2004 verschenen Red Dead Revolver. De game speelt zich af in het Wilde Westen rond het einde van de 19e eeuw. In deze tijden maken de meedogenloze en chaotische prairievlakten langzaam ruim baan voor de steeds groter wordende regering en de opkomst van de Industriële Revolutie. Red Dead Redemption plaatst de speler in de laarzen van de voortvluchtige John Marston en neemt ze mee op avontuur voorbij de Amerikaanse grens.

De game maakt gebruik van Rockstar’s eigen RAGE-engine en bevat een grote open wereld inclusief dorpjes, prairies vol met wilde dieren en gevaarlijke berggebieden. De speler ontmoet allerlei personages, zoekt schatten, jaagt op dieren, vergokt zijn geld bij het pokeren en raakt uiteraard betrokken in vele vuurgevechten. Zo zul je bandieten uit forten jagen, maar ook treinen beroven en op criminelen jagen. Dat doe je zowel te voet als vanaf je trouwe paard.

Prijs: €20,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Nee

Final Fantasy XIII

blank Final Fantasy XIII ligt weliswaar al een tijdje in de winkels. De mensen die in Japan woonden konden zelfs nog eerder aan de slag met de game. Final Fantasy XIII is net zoals alle andere delen een RPG. Voor meer over deze game kun je hier onze review lezen. Hoewel hij niet zo lang verkrijgbaar is hebben we hier Final Fantasy XIII voor een aardig mooie prijs.

Prijs: €15,54
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

Vanquish

Vanquish is een shooter van de bekende Japanse ontwikkelaar Shinji Mikami. De game speelt zich af in de nabije toekomst waarin de VS en Rusland strijden om de laatste overgebleven energiebronnen op aarde. De Russen nemen in deze strijd een Amerikaans ruimtestation in dat is gebouwd om zonne-energie te verzamelen. De opgeslagen energie van het ruimtestation wordt gebruikt om vanuit de ruimte San Francisco vernietigd. Als Amerika zich niet volledig overgeeft is het volgende doelwit New York.

De speler neemt de rol aan van geheime agent Sam die met behulp van een futuristisch gevechtspak de Russen tot een halt moet roepen. Je neemt het op tegen een leger van Russische robots die je met de meest moderne wapens, maar ook verschillende vechttechnieken uit kan schakelen.

Prijs: €15,-
Verzendkosten: €2,50
Link: Nedgame
iDEAL: Ja