Het gaat weer lekker de laatste paar dagen en sommige mensen worden sikkeneurig van het idee dat ze niet online kunnen gamen. Nou is de grootste meevaller natuurlijk dat het buiten lekker weer is, dus nu kunnen we ons ook eens focussen op andere dingen en heerlijk wat frisse lucht snuiven.

Voor de mensen die nog wel online willen spelen, is er een optie gevonden. Het is mogelijk om nog online te gamen door middel van het programma genaamd Xlink. Door het downloaden van dit programma, is het mogelijk om lokaal online te gamen. Het is niet optimaal, maar het zal er wel voor zorgen dat je kan gamen met mensen tot aan een bepaalde afstand. Het kan ook ideaal zijn om bijvoorbeeld de lag van de Amerikaanse connecties tegen te gaan.

We willen wel waarschuwen dat het niet allemaal zo één, twee, drie paraat is voor gebruik, maar voor de mensen die niet langer meer zonder het PSN kunnen, is het een zeer welkome optie. Xlink is hier te downloaden en we horen graag bij de reacties of het iemand is gelukt.