Sony gaat wellicht alle PlayStation Network leden een mail sturen

http://www.psx-sense.nl/plaatjes_2011/img_4db71e0bed674.jpg

De website Examiner meldt dat Sony wellicht contact gaat zoeken met hun PlayStation Network-leden. Iets wat in weze natuurlijk al op de eerste dag had moeten gebeuren, doen ze nu gewoon even lekker vijf dagen later. Er is nog steeds geen datum in zicht van wanneer het PlayStation Network weer online gaat en alles is nog steeds maar gebaseerd op geruchten of mensen waarbij het naar hun bol is gestegen en maar iets in het rond roepen. Op de officiele Facebook van Sony Denemarken meldt het bedrijf het volgende:

SCEE will shortly send an email out to all PSN users. PSN was subjected to an attack by an external hacker militia and SCEE themselves have taken the PSN down before more damage was done. When we send out email to more than 77,000,000 users, there might be some time before everyone receives it.

Dit kun je ook weer positief zien, als ze namelijk 77 miljoen gebruikers weten te emailen, zijn ze in ieder geval (niet alle) gegevens kwijt. Het is maar weer afwachten, we houden jullie op de hoogte.

 1. Anoniem -   
  Mick's avatar

  Naja beter iets dan niets. 😛

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  Ik hoop echt dat het deze week weer werkt. Vind het alleen jammer dat er zoveel mensen door worden getroffen omdat iemand het nodig vind om eender welk bedrijf eigenlijk te hacken.

  Ik vraag me af wat er gaat gebeuren als ze gevonden worden.

 3. Anoniem -   
  Lalala's avatar

  pray

 4.    45 XP
  Ron's avatar

  Als ze om te beginnen gewoon eens een persbericht uitbrengen, lijkt me effectiever als 77.000.000 gebruikers persoonlijk te gaan mailen.

 5.    31 XP
  patrick1982's avatar

  Wat een puinhoop is het toch 🙁

 6. Anoniem -   
  ps3nerdy's avatar

  ram iri; want nog 6 dagen vrij wil wel nog game ;p XD

 7.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  whahaha, lache dat plaatje. it only does…

 8.    63 XP
  svenmans's avatar

  Dit krijg ik als melding als ik naar hun facebook pagina ga:

  Deze inhoud is momenteel niet beschikbaar
  Deze pagina kan nu niet worden weergegeven. Mogelijk is deze tijdelijk niet beschikbaar, is de link verlopen, of heb je geen toestemming om deze pagina te bekijken.

  In plaats van elke dag geruchten en verhaaltjes te plaatsen hier op psx (dit geld ook voor alle andere site’s waar al die info te vinden is/staan) er eens mee op te houden met al die zo gezegde commentaren/geruchten te plaatsen en eens af te wachten tot er een officiële bericht komt van Sony zelf. Ze zullen zeker wel met een melding eens afkomen, maar hoe het nu overal gaat is het normaal dat iedereen niet meer kan volgen en er frustraties oplopen.

  Edit: Ik zie dat Sony US net gereageerd heeft.
  Zulke berichten mogen dus gepost worden, wat ik hiermee wil bedoelen met men uitleg.

 9. Anoniem -   
  Han Srowst's avatar

  Ze zeggen juist dat ze geen mailjes gaan sturen, zodat iedereen weet dat het niet Sony is als ze om wachtwoorden of iets dergelijks vragen …
  Quote dan het goede nieuws; http://nl.playstation.com/home/news/articles/detail/item369675/Update-over-onderbrekingen-in-de-PSN-service/

 10. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  goed bezig Sony dat ze waarschuwen per mail sturen.