De vers van de pers aangekondigde PlayStation 3 exclusive Agent wordt ontwikkeld door Rockstar, het bedrijf bekend van met name de Grand Theft Auto serie, maar ook de Midnight Club en spaghetti western games Red Dead. De geruchten gingen al langer de ronde dat RockStar een game exclusief voor de PlayStation 3 ging ontwikkelen, maar niemand had voor ogen dat deze game al zo’n vijf jaar in ontwikkeling is. Tenminste, dat blijkt uit het LinkedIn profiel van een ex-werknemer van Rockstar San Diego.

De beste man (genaamd Bert Huntsinger) schrijft namelijk dat een van zijn werkzaamheden bij het bedrijf het ontwikkelen van Red Dead Revolver en Agent was. Echter valt er een vreemd stukje informatie op bij zijn online curriculum vitae. De man is gestopt met werken bij het bedrijf in juni 2004.

Lead Artist/Senior Artist

Rockstar San Diego/Angel Studios

(Computer Games industry)

June 1998June 2004 (6 years 1 month)

Was Lead Artist for the three Smuggler’s run games.
Was one of the Senior Environment artists for "Agent" and Red Dead Revolver
Was Lead Animator/Motion Capture for "Golf"

Houd dit misschien in dat we deze game sneller dan verwacht al kunnen spelen, of eventueel materiaal van kunnen bezichtigen? Het zou mooi zijn als de game zich nog bij de 2009 line up van Sony kan toevoegen.