De succesvolle franchise Dead or Alive (DOA) had glorietijden op de PlayStation 1 én 2 en menig fan van deze fighting games zien deze graag terugkomen voor op de huidige gameconsoles. Volgende maand komt Dead or Alive Dimensions uit, helaas alleen voor op de Nintendo 3DS. Daar blijft het waarschijnlijk niet bij, want ontwikkelaar Team Ninja wil waarschijnlijk nog een deel maken.

Doordat DOA Dimensions voor de 3DS al aardig positieve berichten heeft gekregen, zien ze bij de ontwikkelaar een mooie toekomst voor de franchise, zo verteld de baas bij Team Ninja Yosuke Hayashi.

“Dead or Alive Dimensions received positive feedback and responses from consumers, so there is definitely a future ahead. Team Ninja would like to progress and work towards that future.”

Dat niet alleen, want op de vraag of de game in de toekomst naar de PlayStation 3 komt, zei hij dat dit zeker mogelijk is. Ze denken er wel over na en de kans is dus aanwezig dat Dead or Alive zijn opwachting maakt op de huidige gameconsoles.

“We’ll think about it. We will take that into consideration.”