Gisteren konden we jullie vertellen dat op de officiële Ubisoft Facebook pagina de subtitel van de nieuwe Assassin’s Creed is gelekt. Dit logo van de nieuwe game, welke de subtitel ‘Revelations’ zal krijgen, werd enkele minuten later terug van de pagina gehaald, maar gelukkig hebben enkele mensen er toch nog een screenshot van gemaakt.

Op de officiële Facebook pagina van Assassin’s Creed is er ondertussen al een teaser verschenen van Assassin’s Creed: Revelations, waarin we jammer genoeg vrij weinig te zien krijgen. Wel staat er bij dat we de link moeten sharen via e-mail, Twitter of Facebook om zo nog een nieuwe ‘reveal’ trailer te kunnen unlocken van de nieuwe Assassin’s Creed: Revelations.

Als de trailer wordt unlocked komen we misschien eindelijk te weten met wie we in deze nieuwe Assassin’s Creed aan de slag kunnen en waar hij zich zal afspelen. Wij raden jullie dus allemaal aan om naar de Assassin’s Creed Facebook pagina te gaan en zo veel mogelijk de link te sharen. Hieronder kan je alvast de eerste teaser zien van Assassin’s Creed: Revelations.