Het PlayStation Network is nog steeds offline, maar zal deze week weer online zijn. Daarom hebben we ditmaal geen games die zich je echt speelt vanwege de singleplayer, maar gewoon games met zowel een geweldige singleplayer en/of multiplayer.

M.A.G.

Massive Action Game (MAG) is een online multiplayer ervaring voor de PlayStation 3, ontwikkeld door Zipper Interactive; de mannen achter de succesvolle Socom-games. MAG staat voor Massive Action Game en laat je samen met maarliefst 255 andere spelers in een groot gebied tegen elkaar strijden!

Om complete chaos te voorkomen worden de teams in MAG opgedeeld in kleinere teams van acht waarbij één speler als leider wordt aangewezen op basis van zijn eerdere resultaten. De teams van acht worden per vier gegroepeerd als peloton en vier pelotons vormen weer een compagnie. Deze hiërarchische indeling maakt het mogelijk om op hoog of laag niveau uiterst strategisch te werk te gaan.

De oorlog in MAG gaat altijd door. De twee legers bestrijden elkaar om land of je nu speelt of niet. In de uitgestrekte landschappen kun in verschillende voertuigen, zoals tanks en jeeps springen of de lucht verkennen met één van de vele vliegtuigen. Daarnaast zijn er speciale aanvallen als airstrikes en parachutesprongen te verdienen.

Prijs: €22,-
Verzendkosten: €2,50
Link: Nedgame
iDEAL: Ja

Test Drive Unlimited 2

In Test Drive Unlimited 2 race je in de mooiste bolides over een tropisch eiland. Dit is allemaal online mogelijk. Hierin rij je samen met vrienden of onbekenden en is het mogelijk om deel te nemen aan races. Nieuw zijn deze keer weerseffecten, een dag- en nachtcyclus, een schademodel voor alle wagens en een compleet nieuw eiland om te verkennen.

Test Drive Unlimited 2 kan zowel online als offline gespeeld worden. De unieke races en uitdagingen kunnen samen of alleen gespeeld worden. Spelers kunnen hun auto’s naar eigen inzicht aanpassen om op deze manier een uniek voertuig te maken om op het eiland de blits te maken.

Prijs: €20,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
iDEAL: Ja

Battlefield: Bad Company 2

De “B” Company is in Battlefield Bad Company 2 opnieuw in zware strijd verwikkeld. Net als in het eerste deel het concept van team play en of je dit nu doet in de single player mode of via multi player (online), je kunt er van op aan dat de actie veel verder gaat dan je gewend bent.

Vrijheid en unscripted gameplay zijn sleutelwoorden in deze game. Met andere woorden, de gebeurtenissen in het spel komt voort uit wat jij als speler voor acties onderneemt, het spel voorspelt niet veel en legt weinig vooraf vast van hoe zaken zullen of zouden moeten verlopen. De variatie is dan ook feitelijk eindeloos en voorziet in strijd via diverse wapens, wagens en helicopters.

Vijftien verschillende voertuigen en 46 wapens (customiseable tot 200 variaties en 15.000 kit variaties). Jij kiest hoe je de actie uitvoert.. maar ook waarmee. Trek ten strijde via de UH-60 transport helicopter voor een extra tactische voorsprong, of blijf met de beentjes op de grond en kies voor een meer down to earth voertuig… Eenmaal in de actie kun je tactische dan ever te werk gaan door bijvoorbeeld een stukje van je dekking weg te halen en zo een beter schootsveld te krijgen of een sterke ambush te leggen.

Prijs: €17,90
Verzendkosten: €3,40
Link: Gameplay.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met PayPal: Zavvi