Wellicht nieuwe Quake én Wolfenstein op komst

Ontwikkelaar id Software is vooral bekend om de immens populaire shooters van Doom, Quake en Wolfenstein. Stuk voor stuk zijn deze games klassiekers en na een remake van Wolfenstein en de aankomende Doom 4 komen ze dit jaar met een nieuwe shooter: Rage. Maar daar blijft het waarschijnlijk niet bij, volgens Rage producer Jason Kim.

Hij verteld namelijk dat ze bij de ontwikkelaar er serieus over denken om nog een deel van de twee franchises Quake en Wolfenstein te laten komen. Iets wat we natuurlijk alleen maar kunnen toejuichen als beide First Person Shooters de kwaliteit krijgen die ze behoren te krijgen.

“We have Quake; we have Wolfenstein. If people want that, we have the IPs to deliver it. And we have a different approach now; we’re forging a new path.”

Boxshot Doom 4

Doom 4

Releasedatum:
niet beschikbaar
Genre:
niet beschikbaar
Uitgever:
niet beschikbaar
Ontwikkelaar:
Doom 4 beta zal enkel op de PS4, Xbox One en PC speelbaar zijn
Gepubliceerd op 7 apr, 2014 om 10:29
Doom 4 is nog steeds in de maak en komt naar de next-gen platformen
Gepubliceerd op 3 apr, 2013 om 18:26
Bethesda ontkent dat Doom 4 geannuleerd zou zijn
Gepubliceerd op 28 feb, 2012 om 19:41
 1. Anoniem -   
  joey's avatar

  nooit van gehoord.
  kan iemand mij wat meer vertellen over deze game.
  ben nog een ‘jonge gamer’

 2.    879 XP
  WoofeR's avatar

  @joey: Doom en Wolfenstein zijn de grondleggers van de First Person Shooters 😉 Quake was vooral meer gericht op online FPS en is daar min of meer de grondlegger van 😉

 3. Anoniem -   
  joey's avatar

  @WoofeR: oke bedankt:)

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Geef mij dan maar een nieuwe quake. Deeltje 2 op de ps1 grijs gespeeld. Weet nog erg goed dat ik bijna schrok en dacht DUUUDDEEE als je hele lichaam uit elkaar spatte.