Details en data van meerdere Fallout: New Vegas DLC bekend

De game Fallout: New Vegas krijgt downloadable content (DLC) in de vorm van nieuwe hoofdstukken voor de game. De eerste DLC voor Fallout: New Vegas komt uit onder de naam Honest Hearts en wij kunnen deze verwachten voor de PlayStation 3 versie op 18 mei aanstaande.

Honest Hearts speelt zich af in het het Zion National Park in de staat Utah, Amerika. Je gaat op expeditie totdat je caravan wordt belaagd door een bende. Je raakt verzeilt in een oorlog tussen bendes en een conflict tussen een ‘New Canaanite’ en de misterieuze ‘Burned Man’.

Verder staan er nog twee DLC voor de game in de planning, genaamd Old World Blues en Lonesome Road. Beide moeten respectievelijk uitkomen in juni en juli van dit jaar. Dat betekend dus drie maanden achter elkaar DLC voor Fallout: New Vegas.

In Old World Blues ben je een lab rat en gaat er een experiment helemaal verkeerd, terwijl Lonesome Road je meeneemt naar het einde van de Courier’s Story van de game. Je wordt benaderd door de originele Courier Six en vervolgt dit avontuur uiteindelijk.

Boxshot Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas

Releasedatum:
22-10-2010
Genre:
Role Playing Game
Uitgever:
Bethesda
Ontwikkelaar:
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren
Fallout New Vegas – Ultimate Edition is met stipt de beste deal uit Sony’s Essentials reeks
Fallout: New Vegas Ultimate Edition krijgt een launch trailer
Fallout: New Vegas Ultimate Edition komt in 2012
Duistere trailer van laatste Fallout: New Vegas DLC