Bedrijf achter PSX-Sense en iPad-Sense lanceert nieuwe site ‘Nieuwspad’

Vanaf vandaag is onze nieuwe website ‘Nieuwspad‘ open voor het grote publiek. Gezien het succes van iPad-Sense en PSX-Sense heeft het bedrijf achter deze twee websites besloten met een geheel ander soort site te komen. De site verkeert op het moment nog in betafase en in een later stadium zullen er veel meer functies toegevoegd worden. We staan dan ook te springen om jullie feedback over de nieuwe site!

Tijdens de ontwikkelfase van Nieuwspad hadden we maar één ding voor ogen; de dagelijkse nieuwsconsumptie van mensen op het internet voorgoed veranderen. Met meer dan genoeg ervaring in het zelf schrijven van artikelen en het dagelijks lezen van ontzettend veel literatuur op internet, merkten we dat het bezoeken van je favoriete websites ontzettend veel tijd kost. Niet alleen was het neuzen tussen al die verschillende artikelen op een website een onaangename bezigheid, ook het zoeken van nieuws over een bepaald onderwerp was erg lastig.

Een goed voorbeeld was de dag dat Osama Bin Laden gevonden werd in Pakistan. In plaats van talloze sites te bezoeken om hier meer informatie over te verkrijgen, konden we op Nieuwspad gemakkelijk een overzicht krijgen van alles wat de Nederlandse media op dat moment erover schreef in de categorie ‘Buitenland’.

De focus van Nieuwspad lag niet alleen maar op onszelf, maar met name op onze bezoekers. Met een breed scala aan secties varierend van Pokerfanaten tot aan de Auto-liefhebbers en van de Vrouw tot aan Filmfreaks, we proberen iedereen te voorzien van zijn of haar favoriete nieuws.

Mocht je meer informatie willen over Nieuwspad dan kun je contact opnemen met ons, hoe dit moet vind je op de contactpagina

Bezoek de Nieuwspad website!

 

7 reacties

 1.    1569 XP
  Wouter1980's avatar

  ziet er netjes uit. ik zal hem eens bij mijn favorieten zetten en hem de komende tijd wat uitproberen..

 2. Anoniem -   
  Pietje's avatar

  Het ziet er goed uit, dat is dan ook het enige positieve wat ik over deze website kan zeggen. Het is een goed idee, meer dan goed zelfs. Maarja, het idee komt niet van het “bedrijf” achter PSX-Sense en Ipad-Sense. Het is gewoon een clone van headliner.nl, en dat weten ze zelf ook. Ze zijn zelf ook te zien op headliner, en daar kom je alleen op als je je er zelf aanmeld (heb ik ervaring mee). Jammer dus, maar leuk geprobeerd. Zelf verwacht ik ook dat het gaat floppen, omdat 60% van de mensen gewoon headliner gebruikt, die veel groter is. Waarom overstappen naar een andere dan? Wees volgende keer origineel mensen, kopieren is vies! Toch veel succes gewenst! 😉 😛

 3. crew Management -    4609 XP
  M4GN3T's avatar

  @Pietje: er staat nergens dat het idee van ons is.

 4. Anoniem -   
  Cruzifix's avatar

  @Pietje: ik vind headliner echt ontzettend lelijk =/ Kvind het geen kopieeren maar gewoon een bestaand concept verbeteren, bij mij staat die in de favorieten!

 5. Anoniem -   
  Onur's avatar

  Hopelijk hebben ze dit keet wel nagedacht over apache 2 x.x

  1 persoon met windows os kan dan de website offline halen met slowloris dos

 6.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Vet hoor

 7.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ziet er iig erg netjes uit.