Vanaf vandaag is onze nieuwe website ‘Nieuwspad‘ open voor het grote publiek. Gezien het succes van iPad-Sense en PSX-Sense heeft het bedrijf achter deze twee websites besloten met een geheel ander soort site te komen. De site verkeert op het moment nog in betafase en in een later stadium zullen er veel meer functies toegevoegd worden. We staan dan ook te springen om jullie feedback over de nieuwe site!

Tijdens de ontwikkelfase van Nieuwspad hadden we maar één ding voor ogen; de dagelijkse nieuwsconsumptie van mensen op het internet voorgoed veranderen. Met meer dan genoeg ervaring in het zelf schrijven van artikelen en het dagelijks lezen van ontzettend veel literatuur op internet, merkten we dat het bezoeken van je favoriete websites ontzettend veel tijd kost. Niet alleen was het neuzen tussen al die verschillende artikelen op een website een onaangename bezigheid, ook het zoeken van nieuws over een bepaald onderwerp was erg lastig.

Een goed voorbeeld was de dag dat Osama Bin Laden gevonden werd in Pakistan. In plaats van talloze sites te bezoeken om hier meer informatie over te verkrijgen, konden we op Nieuwspad gemakkelijk een overzicht krijgen van alles wat de Nederlandse media op dat moment erover schreef in de categorie ‘Buitenland’.

De focus van Nieuwspad lag niet alleen maar op onszelf, maar met name op onze bezoekers. Met een breed scala aan secties varierend van Pokerfanaten tot aan de Auto-liefhebbers en van de Vrouw tot aan Filmfreaks, we proberen iedereen te voorzien van zijn of haar favoriete nieuws.

Mocht je meer informatie willen over Nieuwspad dan kun je contact opnemen met ons, hoe dit moet vind je op de contactpagina

Bezoek de Nieuwspad website!