De afgelopen paar dagen konden we op de Assassin’s Creed Facebook pagina kleine hints voor de nieuwe Assassin’s Creed game unlocken door middel van het sharen en ‘liken’ van de link. Na ondertussen al vier teasers is hier dan eindelijk de eerste info, screenshots en artwork van Assassin’s Creed Revelations.

Ubisoft heeft momenteel nog niet zoveel bekend gemaakt over de game, maar we weten wel dat we zowel met Desmond, Ezio en Altaïr aan de slag gaan kunnen in deze nieuwe Assassin’s Creed. In deze nieuwe game wordt een volledig nieuw verhaal verteld uit het leven van Ezio. Zo zal hij namelijk naar Constantinopel, het hart van het Ottomaanse Rijk, reizen waar een groeiend leger van de Tempeliers dreigt alles in handen te nemen.

Dit zal het definitieve slot zijn van de Ezio trilogie en zal net als Brotherhood opnieuw een multiplayer bevatten met heel wat nieuwe maps, multiplayermodi en personages. Ontzettend veel informatie hebben we dus nog niet gekregen, maar deze zal zeker en vast volgen op de E3. Hieronder vinden jullie alvast de allereerste screenshot van Ezio en de cover van het nieuwe nummer van Game Informer met natuurlijk als coverstory de game Assassin’s Creed Revelations.

Assassin’s Creed Revelations zal volgens Ubisoft in november al in de winkelrekken komen te liggen.