PlayStation Network blijft nog langer offline

Het PlayStation Network binnen een week weer online? Jep, dat is wat je te horen kreeg van Sony een week geleden. Maar dat was op 1 mei, het is nu 7 mei en je zal je ongetwijfeld afvragen waarom het PlayStation Network nog steeds offline is. Sony heeft vandaag even gemeld dat het nog langer gaat duren, die week was waarschijnlijk gewoon een zoethoudertje. Want het is namelijk ontzettend veel werk om het PlayStation Network weer online te krijgen, nee echt, het is veel werk.

Hoe lang het nu gaat duren, heeft Sony niet gezegd want dat doen Japanners niet. Japanners die houden van verassingen, dit incident toont dan ook veel gelijkenissen met de Toyota-gate vorig jaar februari. De frustratie loopt in ieder geval inmiddels hoog op, want om geduld vragen van je klanten is prima, maar je kan het ook overdrijven.

As you may know, we’ve begun the process of restoring the service through internal testing of the new system. We’re still working to confirm the security of the network infrastructure, as well as working with a variety of outside entities to confirm with them of the security of the system. Verifying the system security is vital for the process of restoration. Additional comprehensive system checks and testing are still required, and we must complete that process before bringing the systems online.

As you’ve heard us say, our utmost priorities are the security of the network and ensuring your data is safe. We won’t restore the services until we can test the system’s strength in these respects.

When we held the press conference in Japan last week, based on what we knew, we expected to have the services online within a week. We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers, and we are taking this opportunity to conduct further testing of the incredibly complex system. We know many of you are wanting to play games online, chat with your friends and enjoy all of the services PlayStation Network and Qriocity services have to offer, and trust me when I say we’re doing everything we can to make it happen. We will update you with more information as soon as we have it. We apologize for the delay and inconvenience of this network outage.

 1.    321 XP
  Gangstha95's avatar

  Sony moet zich schamen!

 2. Anoniem -   
  ricksandhoop's avatar

  He bah, wil nu echt gamen!

 3.    214 XP
  redded's avatar

  Xbox Live Here I Come

  sony fuck u

 4.    117 XP
  Four-Roses's avatar

  Beetje jammer weer dit! Helaas was ik hier al bang voor! Maar een Xbox?? Haha never nooit niet!!

 5.    177 XP
  ideklein17's avatar

  @redded

  veel plezier.
  We zullen je niet missen.

 6.    927 XP
  ChristiaanvdG's avatar

  ja eerst nog zeggen psn deze week online !

  beetje jammer !

 7. Anoniem -   
  BlackOps King's avatar

  wtf is dit man , sony schaam julie echt als ik geen respect had zou het vol met scheldwoorden staan (reactie).
  Hoe lang kan het nog duren , julie hebben 2x gezegt : ‘morgen komt het psn wellicht online’ en ‘ aanstaande week sony weer online’ ..
  Nou we zien al dat we online kunnen gamen ‘jeahhh’
  Ga aub leren werken , als julie beloftes zeggen dan moeten julie er ook aan houden , de week is er al bijna op , dus we gaan zien majaah heb toch geen hoop voor die sony >> zogenaamd deze week online hahhahaha

 8. Anoniem -   
  Verdissima's avatar

  Het begint nu wel erg lang te duren hoor. Maar desalniettemin mag het een wonder heten als ze het volgende week online krijgen. Het is niet makkelijk om een heel netwerk met zoveel gebruikers weer helemaal op te bouwen. Mag van mij nog wel een weekje duren als het maar goed gebeurt.
  Dit is cyberwar.

 9.    4541 XP
  ps3dennis's avatar

  Komt denk ik weer online rond 23 MEI 🙁 dus dat is nog wel even wachten.
  R* begint weer met Multiplayer Events op de ps3 op May 25, dit zal eerst op 6 mei zijn geweest “dacht ik” maar dat hebben ze uit gesteld.

 10. Anoniem -   
  Onur's avatar

  Check dit psndowntime.com rofl

 11. Anoniem -   
  girl94's avatar

  Jammer 🙁 dacht echt dat wij deze week online konden, maar jahh dan ga ik alvast leren voor mn exame -_-

 12. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Onur: lol daaronder staan ook echt advertenties met xbox haha

 13.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  Slecht artikel roy wijkstra,

  je begint het begin echt heel negatief alsof het overdreven is.
  Wie ben jij om te bepalen dat het overdreven is.. Jij weet absoluut niet hoe het is om een netwerk met meer dan 75.000.000 gebruikers opnieuw op te bouwen en te voorzien van een nieuwe security patch.. Tenzij jij voor een bedrijf werkt dat groter dan sony is en die dit ook ooit hebben meegemaakt moet je eerst je informatie en bronnen beter op orde hebben. Want je trekt mensen hier in mee. Sony wil niks liever dat iedereen online kan, want voor hun is de klap nog erger aangezien zijn hier miljoenen en misschien miljarden aan verliezen. Ze werken met man en macht om het probleem op te lossen. Ik wil niemand naar beneden halen hoor maar een beetje respect is wel gewenst. Zij wisten niet toen de tijd dat ze een week zeiden dat de online entertaiment ok gehacked was..

  Have a nice day.

 14. Anoniem -   
  hgdsdkdf's avatar

  helemaal gek da volk daar

 15. Anoniem -   
  JC's avatar

  GEWELDIG………….

 16. Anoniem -   
  Ricardo's avatar

  Lol Roy powned:p leroy heeft een punt.

 17. Anoniem -   
  Duco's avatar

  OMG echt focking boring om alleen maar offline te spelen. Beter fixen ze het ff snel

 18. Anoniem -   
  seeske1's avatar

  sony moet gewoon eens eerlijk worden inplaats van ons aan het lijntje houden. zo verliezen ze hun geloofwaatdigheid.

 19. Anoniem -   
  johmson's avatar

  hahahaha ja ik ga ook een xbox, xbox life en al die games opnieuw kopen. Omdat ik zo boos ben. nah koop er wel een biertje van op een terrasje ergens.

 20.    508 XP
  MrGreen95's avatar

  hele valantie zonder psn:o, heb nu wel bijna alle trohpies van black ops

 21. Anoniem -   
  ….'s avatar

  Keertje goed dat ze zolang offline zijn je hoeft toch niet altijd achter je ps3 te zitten je kan ook wat anders doen 😉
  ps. Nu krijg je tenminste een beter beveiligde PSN.

 22. Anoniem -   
  geduldiseenschonezaak's avatar

  Ik heb liever dat ze nóg 2 weken offline blijven en daarna de zaakjes goed voor mekaar hebben dan dat ze nu online gaan en binnen notime weer zijn gehackt!!! Mensen die naar Xbox over willen stappen, we zullen jullie missen (NOT)

 23.    1604 XP
  BloodlyKill's avatar

  het mag van mij nu wel 1 maandje duren idc anymore heb me examens en ben zoizo 2 weken niet meer op psn dus..

 24.    45 XP
  tonny_nl's avatar

  dat lang duurt vind ik best, maar dan moeten ze niet zegen dat ze binnen een week online zijn xD gelukkig mooi weer vandaag

 25.    2260 XP
  nWo_xShiiszlezz-'s avatar

  Dit is ziek.

 26. Anoniem -   
  Ronald's avatar

  De reden dat ik alle Playstations heb staan en geen Xbox heeft puur te maken met de variatie games (o.a. Crash Bandicoot, Ratchet, Uncharted, God of War etc.). Ik heb een tijdje geleden gekeken of het interessant was een ook xbox aan te schaffen. Ik zit niet te wachten op Gears, Halo of Fable dus dan houdt het gauw op. Dat het psn nu offline is is toch geen wereldramp. Komt vanzelf wel weer goed. Kunnen vanaf 7 juni ook weer lekker aan de slag met INFAMOUS 2 !

 27.    549 XP
  Tjoe's avatar

  Bagger is dit, uit pure noodzaak killzone single player maar aan het doen.

 28. Anoniem -   
  Ronald's avatar

  @nWo_xShiiszlezz-: Dan mogen ze jou een gratis xbox geven zodat je daar tijdens je ziekbed van kunt genieten.

 29.    35 XP
  s[KiNG]a's avatar

  Klote sony

 30.    253 XP
  Xenopredator's avatar

  Hmm.. Beetje erug jammer! 🙁
  maarja een xbox ben je ook elke maand twee weken kwijt door rrod :p

 31. Anoniem -   
  poepchinees's avatar

  Waarschijnlijk weten ze zelf ook wel hoeveel verlies ze hier op draaien, ze doen dit denk ik echt niet expres… Ookal vind ik het wel belachelijk worden…

 32. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  Ik ga gewoon naar buiten toe is toch mooi weer. Ik ben niet zo losser die de hele tijd achter de computer zit. Jullie hebben geen leven.

 33.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  @Anoniem: Als mensen de hele dag achter hun PC willen zitten is dat hun keus. Als je daarmee zegt dat ze losers of levenloos zijn moet je eerst naar jezelf kijken, want als jij echt een leven had, zat je nu ook buiten in plaats van andere mensen te bashen op websites.

 34.    26 XP
  berat's avatar

  volg mij ga ik een xbox nemen 89% kanss

 35.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Mensen, doe niet zo kansloos. Je kan gewoon gamen maar ff niet online, pech. Bovendien, zoek een leven het is mooi weer. Uiteindelijk is het niet sony’s schuld maar die van de hackers. of willen jullie dat het nu weer online komt en volgend week weer simpel gehackt wordt? Beter dat het wat langer duurt en dat zo het ook in één keer goed doen lijkt me.

 36.    584 XP
  tovenaar's avatar

  @Patrick.G: hahaha awesome comment..

  maarja, moet zeggen dat ik het niet eens meer mis… heb de afgelopen 2 weken portal 2 en motorstorm apocalypse op me gemakje uitgespeeld waar ik trouwens al halverwegen mee was… verder veel buiten geweest dussss

 37.    1860 XP
  elazzja's avatar

  Stel je voor. Je over een maand online. Jij boos weer SP spelen en ineens staat: U bent verbonden met het PSN. Jij gelooft het niet en gaat in MP en ineens speel je online. WTF

 38. Anoniem -   
  Kris's avatar

  Ik denk eraan een goksite op te starten,waar je kan wedden hoelang het duurt als het terug online is,vooraleer de boel er terug uitligt ;-))

 39. crew Management -    4455 XP
  M4GN3T's avatar

  @LEROYJ: Sony heeft er 5 dagen over gedaan de FBI in te lichten, Sony heeft een aanbod voor identiteitsbescherming presentatie afgewezen, Sony heeft er lang over gedaan een persconferentie te geven. De hack was al dagen voordat het PSN offline was gebeurd, Sony is op de hoogte gesteld van lekken in het PlayStation Network maanden van te voren, maar heeft hier niet op gereageerd. Sony heeft de Credit Card gegevens niet encrypted in de database opgeslagen….moet ik doorgaan? Get ur facts straight voordat het woordje ‘overdrijven’ noemt ;-).

 40. Anoniem -   
  ilias's avatar

  helemaal met je eens leroy! ze moesten van tevoren gewoon beter beveiligen!

 41. Anoniem -   
  Karlos's avatar

  @M4GN3T: Over de Persconferentie en FBI waren ze later omdat ze niet wisten hoe groot het probleem was en ze geven toch Identiteitsbescherming ze zeiden dat ergens volgende week dit in europa kwam en voor de rest heb je jammer genoeg gelijk.

 42. Anoniem -   
  coolboy234's avatar

  ik krijg minder zin in het game

 43. Anoniem -   
  gastzonderIP's avatar

  Heerlijk om beide consoles te hebben 🙂

 44.    169 XP
  nWo_xPsyKo-'s avatar

  @M4GN3T:
  Helemaal met je eens Magnet. Dit kan niet door de beugel en Sony heeft het vertrouwen van de consument geschonden.

 45. Anoniem -   
  Anoniem2's avatar

  Blablabla sony grow up

 46.    1919 XP
  ddvos's avatar

  hoe lang is wel niet al offline ?

 47.    32 XP
  lcremers's avatar

  @ddvos:
  Vanaf 21 April… Pffff

 48.    32 XP
  lcremers's avatar

  @M4GN3T:
  Misschien moeten jullie maar niks meer Posten over PSN, dat ’t dan weer online komt, dit is gebeurt, dat is gebeurt. Gewoon wachten tot het online is, dan een bericht online zetten van: zo jongens het is weer online. Want nu heb je die nutteloze comments van: K***** zooi en zo kan ik nog wel even doorgaan.

  Bedankt voor ’t luisteren en ik hoop dat PSN snel weer online is.

 49. Anoniem -   
  Mauric_769's avatar

  Kut Sony. Weet iemand of dit eerder gebeurd is en hoe lang het topen duurde, ik heb namelijk net een Ps3

 50.    32 XP
  lcremers's avatar

  @Mauric_769:
  Oei dat is wel jammer :p, Net ps3 en dan PSN offline :p. Nja zover ik weet is dit nog nooit echt eerder geweest, tenminste niet zo erg.

 51.    542 XP
  xENDYMiiONx's avatar

  begin er nu toch echt de schijt van te krijgen.
  gaat gwn nergens, zeg dan niks ipv ja we zijn volgende week weer online -.-
  ik ga me xbox nu tog echt fixen, fuck it maar

 52.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  Dat Sony afgelopen week een ETA gaf, wil nog niet zeggen dat het dan ook op die tijd online is. Dat is puur een verwachte tijd.
  Lijkt me ook vrij logisch wanneer je eerst een beveiligings systeem moet testen op error’s of eventuele gaten. De nieuwe Firmware moet getest worden.

  Servers van deze grootte zijn niet in te schakelen dmv een druk op de knop en alles is weer upp and running. Dit kost gewoon veel tijd en man uren.
  Ik zou nu echt niet in de schoenen willen staan van de technische staf bij Sony, want geloof mij dat daar behoorlijke klappen gaan vallen.

  Wij gamers moeten niet zo verwent reageren, en meteen gaan janken dat we deze periode niet online kunnen gamen. Dat weekje extra offline gamen kan er ook nog wel bij.

  Begrijp me niet verkeerd hoor. Ik speel ook het liefst online. Maar heb begrip voor de situatie die er is.

 53.    39 XP
  ThaHusz's avatar

  NOoOoOoOoOoO

 54.    127 XP
  LEROYJ's avatar

  @M4GN3T: jij werkt toch voor psx-sense? Dan vind ik dat je wel onprofessioneel terug reageerd.

  Sony heeft laat gereageerd? In de tussentijd weet jij wat er gaande was, nee. dus je doet een aanname dat ze geen reet hebben uitgespookt omdat je dat gelezen hebt ofzo? Zoals ik heb begrepen was er geen idee over hoe groot het probleem was, gaat een beetje moeilijk met 77 miljoen gebruikers op 1 server =). Ik kan even doorgaan maar wil alleen zeggen dat ik nooit het woord overdrijven genoemd hebt.

  NIEMAND kan een cyberaanval die succesvol is en die ook nog eens super groot is tegen gaan. JIJ niet, SONY niet, niemand. Dit zijn super georganiseerde aanvallen die een bedrijf altijd overdonderd. al had sony de beste beveiliging, je kan altijd gehacked worden.

  I stand by my statement.

 55.    578 XP
  Gr(_)mbl3's avatar

  Ik lees net op psonly dat anonymous toch echt verantwoordelijk is voor de recente aanval op Sony. Enkele leden geven dit toe!

 56. Anoniem -   
  vdakker's avatar

  ik vind het zeer jammer dat PSN network offline is,
  maar het is niet sony die het systeem zelf gehackt heeft dat moeten we niet vergeten!!
  Er zit voor fut spelers zelfs een voordeel aan
  tip: log in op de fut 11 web app en je krijgt elke dag een daily gift (in de vorm van packs, coins en bid tokens!!)

 57.    12 XP
  MTP85's avatar

  iedereen loopt die wel te verkondigen dat ze een xbox gaan halen maar microsoft is vaker gehackt dan sony dus weet niet of het nu verstandig is om over te stappen.

 58.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  @Morticuz: Kudo’s 😉

 59.    107 XP
  Rahzer's avatar

  Beetje een uit de hand gelopen kansloos topic geworden dit.

 60. Anoniem -   
  B.O.B's avatar

  Sony moet eens ophouden met dat zeggen dat ze snel weer online kunnen! Ik ga geen xbox kopen ofso, maar Anonymous heeft wel ’n beetje gelijk, Sony gaat onvriendelijk met zijn klanten om. Ze houden ons op de hoogte, maar dat heeft geen zin, als ze zeggen dat we om 22:00 weer online kunnen, dus niet.
  Zwaar triest, Sony!

 61.    1 XP
  Rinus454's avatar

  @B.O.B:

  Is natuurlijk ook helemaal niet de schuld van de hackers dat ze dit überhaupt hoeven te doen? >_>

 62. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @B.O.B: dat hebben ze nooit gezegd, slimpie. Dat waren de geruchten die door anderen de wereld in zijn gebracht.

 63. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Anoniem: Mensen geduld is een schone zaak,maken jullie nou druk om jullie hebben toch wel een leven of niet.

  Of zitten jullie alleen maar achter juliie ps3 een beetje no life met de gordijnen dicht.

 64.    214 XP
  redded's avatar

  Net een xbox gehaald was niet al te prijzig
  gelijk de nieuwe mappack gehaald van bops

  ff heerlijk zombies afknallen

  succes allemaal met het wachten op Psn

 65.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  Goh, hoe deden we dat ookalweer met de 6e generatie concoles toen online gaming op concoles nog vrijwel onmogelijk was??

 66. Anoniem -   
  Ruben's avatar

  kut…

 67.    672 XP
  MightyMostert's avatar

  @redded: haha ongelooflijke verslaafde failure xD gamese en plezier!

 68.    214 XP
  redded's avatar

  @MightyMostert:

  hahah erg he

  maar die nieuwe zombie map is te dik voor woorden

  fucking grof

 69.    214 XP
  redded's avatar

  @Roytjuh:

  blijf jij lkkr in de verleden tijd leven pik xD

 70. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  super stom!!! ik wil game ik wil littlebigplanet2 doen en spelen met me vrienden!
  GRRRRRRRRR!!!!
  maar ja ik kan er niets aan doen maar please schiet een beetje op!

  snik snik

 71. Anoniem -   
  lol's avatar

  m4gn3t ben je ineens mod ofzo dat je je zoveel meent? zoja, dan ben je echt een slechte mod, want dan zou je niet zo zielig reagren overal op…

 72. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @redded: Jij bent echt zeer waarschijnlijk één van de GROOTSTE DEBIELEN OOIT. Als je al een Xbox hebt flikker dan maar op van PSX-sense.nl.

 73. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Anoniem: the love is in the air. gezellig hier!

  gr. baco

 74.    1553 XP
  Roytjuh's avatar

  @redded:
  Beter leven in het verleden dan verslaafd aan het heden jong! Zo, klonk dat niet ff wijs?

 75.    244 XP
  oOMorfieusOo's avatar

  @redded: Wat doe jij nog op deze site? -.-“

 76. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Rinus454: Trololol

 77.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  Ach jongens doe is allemaal aardig tegen elkaar!

 78.    214 XP
  redded's avatar

  @oOMorfieusOo:

  ben een jaar langer lid dan jouw pik

  wat ijl je nou xD

 79.    82 XP
  stan-w's avatar

  weetje dit had microsoft en nintendo ook kunnen overkomen en aangezien het lekker weer is ga mooi naar buiten toe want uiteindelijk komt psn wel weer online

 80.    214 XP
  redded's avatar

  @Roytjuh:

  heel wijs lol

  ok dus als nu je modem uit pleurt en je zonder internet
  zit wordt jij zeeeeker wel zwaar woedend en flip je hem de pan uit hahahah

  ga je dan ook weer zeggen ooo in de jaren 90 hadden we ook geen internet

  denk het niet

  xxjes

 81.    214 XP
  redded's avatar

  @Anoniem:

  je bent nog geen eens lid van deze site

  en ik heb niks tegen deze site vindt het geweldig ben er al sinds 2008

  en zal zeker niet door iemand weggejaagd worden die te triest is om even een account aan te maken

  pleur jij lkkr op of maak een account aan

  Ik Ga FF Met Verder Zombies Neerknallen LOL

 82.    276 XP
  ClankStar's avatar

  Flink wat comments opgeruimd. Aan de regels houden is echt niet moeilijk, let dus op je taalgebruik. Je mag best discussiëren, maar houd het netjes.

 83. Anoniem -   
  girl94's avatar

  het komt goed jongens 😉 late we hopen dat het volgende week online komt… wie weet gebeurd dat 🙂

 84. Anoniem -   
  dries's avatar

  Interessant voor onze CODBO fans:

  While Xbox 360 gamers are in the midst of enjoying a double XP weekend on Call of Duty: Black Ops, PSN users continue to twiddle their thumbs waiting impatiently for the PSN to come back online. Thankfully, Treyarch’s David Vonderhaar announced via Twitter that although PS3 users think they are missing out on the double XP, a plan is being put in place to correct that issue.

  Though details are still “to come” according to Vonderhaar, many might be quick to jump on the idea that the PSN might be coming back at some point during the double XP weekend. Unfortunately, Sony recently gave a brief update on the PSN situation some time after Vonderhaar’s Twitter message that indicates the PSN most likely will not be up this weekend.

  This, of course, begs the question as to what Vonderhaar means when he says that PS3 users will not be missing out on the double XP weekend. Digging a bit deeper into the entirety of Vonderhaar’s message might shed some light on the issue, more specifically his suggestion that “a plan is being crafted with top men who own BIG watches.”

  What Vonderhaar could mean by the “top men with big watches” is that the folks at Treyarch or Activision are keeping track of the amount of time that the PSN is down, and will, at a later date, provide a double XP weekend that spans that amount of time. Most likely this will just mean that on the weekend following the PSN’s resurrection Black Ops will be hosting a double XP weekend for PS3 users, but hey it’s something.

  Bron:

  http://gamerant.com/ps3-users-wont-miss-black-ops-double-xp-tao-83256/

 85. Anoniem -   
  Meisjee's avatar

  Ze praten teveel, ze zeiden eerst dat die outage maar 2 dagen zal duren. Inmiddels al 2weken. Deze week online, ook niet, althans ik ga er vanuit dat psn vandaag nog niet on komt. Omgodd ;/

 86. Anoniem -   
  MelbShuffle's avatar

  Begin toch enigzins wel begrip te krijgen voor mensen die naar de xdoos gaan. Ik blijf in ieder geval gewoon wachten.
  Wel slechte service van Sony dat beloven..

 87. Anoniem -   
  sibutek's avatar

  ik vind dit echt te gek voor woorden schandalig zeg dan niets bla bla bla dan weer niet

 88. Anoniem -   
  kel..'s avatar

  sony geeft inderdaad gezegd tegen het einde van de week maar dat was voor die 2 de hack dat,dat gezegd werd.als resultaat dat ze het psn niet online brengen of verder aan wwerken aan het psn voor het entertainment gedeelte ook weer beveiligd is en op orde staat.

  sony geeft zelf nooit gezegd om 22.00u komen we weer online want een tijd gaan ze daar nooit opzetten omdat ze het regio per regio online brengen en daar zowiezo gaat tijd tussen gelaten worden en ze dit nooit op voorhand zeggen om x uur.want ze weten nooit hoe het zal lopen.

  het is speitig dat sony dacht wij zijn onhackbaar want ze wisten wel degelijk dat hun beveiliging niet TOP was maar toen was hun goede naam belangerijker dan onze prive gegevens.

  maar kom het is mooi weer geniet er van ik denk persoonlijk nog een week en half trouwens voor we online kunnen.

  maar terwijl speel ik solo gisteren kino der toten ronde 40 maar die wapens doen dan niets meer uit speitig.

 89. Anoniem -   
  gast's avatar

  Wat denkt $ony nou weer “We were unaware of the extent of the attack on Sony Online Entertainment servers”, dat dezelfde oude meuk als het psn wel blijft draaien. Wat een lachertje, wat een losers.
  Dit hadden ze al kunnen zien aankomen. Servers die sinds 2007 niet meer zijn geupdate pfffff. De servers van SOE hadden ze gelijk moeten vernieuwen toen ze bezig waren met het PSN, en niet twee weken later. FAIL

 90. Anoniem -   
  PSN's avatar

  Dinsdag komt het PSN weer online

 91.    454 XP
  arwin1993's avatar

  Gelukkig is het mooi weer buiten dan mis ik het niet zo.

 92.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @PSN:

  Hoe weet je dat?
  ( Al die reacties hierboven zijn gewoon slecht. Je bent toch geen nerd dat je niet zonder kunt. En wie een Xbox koopt is een mogool want als het PSN online is heb je harde spijt! )

  Wachten is toch best wel leuk, ga een FIFA toernooi afmaken waar je zo goed was of zo!

 93.    776 XP
  Sevinho's avatar

  @arwin1993:

  Ik ook niet 🙂

 94. Anoniem -   
  karel controller's avatar

  Ja jongens ik hoop 1 ding voor sony… dat dit ze een hoop geld en gezeik gaat kosten.
  Want hoeveel ze de mensen (klanten) informeren is schandalig.
  Ik snap er totaal niks van, zo’n groot bedrijf en dan zo een slechte communicatie.
  ik hoop dat jullie een hoop klanten verliezen sony, dat is het minste wat jullie verdienen.

  Begrijp me niet verkeerd ik snap dat sony er zelf ook niet om gevraagd heeft. Maar wat hier allemaal gebeurt kan echt niet.. zouden ze wel snappen dat wij grotendeels hun zakken vullen.

  En mochten ze nog een keer gehacked worden dan is het goodbye PS.

 95. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @CasperH:
  ‘k neem aam dat je hier de domste ben vanwege die opmerking…snap ie

 96. Anoniem -   
  Mauric_769's avatar

  @redded: Je hebt nu een Xbox en daar speel je op dus hoor je niet meer thuis op deze site. Rot maar op

  De Groeten.

 97. Anoniem -   
  Mauric_769's avatar

  @redded: Je hebt nu een Xbox en daar speel je op dus nu hoor je niet meer thuis op deze site. Rot maar op.

  De Groeten.

 98. Anoniem -   
  Mick's avatar

  Zal wel weer volgende week worden. :/

 99. Anoniem -   
  Willem's avatar

  Ik heb ’t er al vaak over gehad met vrienden, en we komen steeds tot dezelfde conclusie…. : Sony heeft ’t niet voor elkaar.

  Eerst duurt het een week voordat we een mailtje in onze mailbox krijgen over wat er wel niet allemaal aan de hand is daar bij Sony, en wat de gevolgen zijn van de inbraak.

  Dan houden ze nog geheim dat evt. creditcardgegevens ook gestolen zijn ( Sony: ‘Wij denken dat er geen creditcardgegevens zijn gestolen’.

  Week later blijkt dat dat toch het geval is, en dat ze druk bezig zijn met het herstellen van het netwerk.

  Beetje net als met Fukushima…. Eerst zeggen : ‘nee nee gaat lekker zooo’ , en daarna steeds terugkrabbelen.

  Heb afgesproken met een boel gasten dat als 16 Mei ( examens ) psn niet online is, wij onze ps3’s op marktplaats zetten. Sony heeft ons teleurgesteld in :

  -Beveiliging slecht
  -Niet goed informeren van de klant
  -Lullen over wanneer het netwerk wel niet online zal komen
  -Nu al 3 weken offline zijn..
  -en eigenlijk weten we nog steeds vrij weinig over de ontwikkelingen van het netwerk.

  Sony… Dikke vinger.

 100.    214 XP
  redded's avatar

  @Mauric_769: krijg jij ff lkkr de waterpokke vieze trut xD