Harvest Moon maker komt met PS3-aankondiging op E3

Ontwikkelaar Natsume klinkt jullie misschien niet zo bekend, maar deze ontwikkelaar is het brein achter de grote game Harvest Moon. Nu maakt deze ontwikkelaar zich op voor de aankomende E3 in Los Angeles, Amerika om daar een aankondiging te doen van een nieuwe game.

Wat voor een game dit wordt is nog totaal onduidelijk, maar de game wordt wel ontwikkeld voor op de PlayStation 3 en Wii. Volgende maand vanaf 7 tot en met 9 juni is in Los Angeles, Amerika de E3 en daar zal de game worden aangekondigd, dus houdt deze periode PSX-Sense goed in de gaten.

 1. Anoniem -   
  Jaser's avatar

  YES! ik hou van harvest moon! ik vond het al zo jammer dat hij alleen op nintendo game consoles en handhelds kwam. eindelijk misschien tog nog op de PS3 😀 ik ga em wel halen denk ik, ik heb tot nu toe alle harvest moons gespeeld.

 2.    73 XP
  JesseAs's avatar

  @Jaser:

  ik ga hem ook zeker halen 😀

  maar ik zat te denken, miss word het wel een nieuwe Rune Factory? In plaats van harvest moon.

 3.    560 XP
  XRamon101X's avatar

  Gruwelijk! I love harvest moon… Ik hoop trouwens geen rune factory, heb het nooit zo gehad met die games

 4. Anoniem -   
  Jaser's avatar

  @JesseAs ik ken dat spel niet, maar laat Harvest Moon maar komen. die goede oude tijd op de GameCube whaha, oh man. puur goud

 5. Anoniem -   
  onzin's avatar

  waarom posten mensen onzin? het is geen HM maar Rune Factory dar naar de ps3 komt het lijkt op elkaar maar zijn twee verschillende games