Er gaan al maandenlang geruchten de ronde dat de volgende Call of Duty game alweer het derde deel zal zijn in Modern Warfare serie. De laatste paar weken horen we toch wel opmerkelijk veel geruchten over de game, en volgens Activision zullen we niet lang meer moeten wachten op de aankondiging van de nieuwe Call of Duty.

Vandaag lekte de welbekende gamesite Kotaku het mogelijke logo en boxart van Call of Duty: Modern Warfare 3, welke je hieronder kan bekijken. Tevens schijnt er ook nog een ander logo te zijn gelekt namelijk met hier Call of Duty: Elite op. Hier wisten ze net als over Modern Warfare 3 voorlopig niets over te vertellen. Wel gaan er geruchten de ronde dat Call of Duty: Elite zich volledig op de multiplayer focust, maar dan ook waarschijnlijk betalend zal zijn.

Wij denken dat de aankondigingen van deze twee nieuwe Call of Duty’s één van de komende dagen zal plaatsvinden en wij zijn, net als jullie hoogstwaarschijnlijk, ontzettend benieuwd naar deze nieuwe Call of Duty games. Zodra de games worden aangekondigd zal je het hier direct lezen op PSX-Sense.