Ook al is het nog niet zo lang geleden dat EA alweer een nieuwe Need for Speed game bekend heeft gemaakt, betekend dit niet dat ze hun vorige successen zijn vergeten. Om dit te bewijzen komt EA binnenkort met het tweede DLC pakket voor Need for Speed: Shift 2 genaamd het ‘Speed Hunters’ pakket.

Dit pakket zal bestaan uit een aantal exclusieve snelheidsduivels, nieuwe races, meer dan 1000 extra tuning opties en nog veel meer. Dit klinkt natuurlijk heel spannend, maar niets is beter dan het ook echt in de praktijk te zien en daar is EA zich maar al te goed van bewust. Daarom hebben ze ook gelijk de onderstaande trailer vrijgegeven om de DLC aan te kondigen.

Tevens krijgen we gelijk een datum te zien in de trailer, namelijk 17 mei. Het lijkt erop dat we dus zodra het PSN weer online is gelijk twee DLC pakketten kunnen downloaden, want ook het ‘Legends‘ pakket hebben we nog niet kunnen binnenhalen. Of beide pakketten het waard zijn weten we niet, maar oordeel zelf aan de hand van de onderstaande trailer.