Tom Clancy’s H.A.W.X. 2

In H.A.W.X. 2 ben je onderdeel van een elitegroep piloten die het land moeten verdedigen. Gelukkig krijg je bij de verschillende missies beschikking over verschillende goed uitgeruste vliegtuigen. Deze vliegmonsters zijn niet alleen heel snel maar hebben aan de nodige vuurkracht aan boord. Tijdens je vele vluchten bezoek je uiteenlopende locaties zoals Moskou, de Perzische Golf en de Indische Oceaan.

Prijs: €11,45
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Yakuza 3

Exclusief op de PlayStation 3 laat het boeiende verhaal en de kleurrijke wereld van Yakuza 3 spelers flinke knokpartijen uitvechten op de straten van Okinawa en Tokio waar alleen de sterksten zullen overleven.

Nadat Kazuma en Haruka al hun banden met de Yakuza-wereld hadden verbroken, trokken ze naar Kamurocho om een nieuw leven op te bouwen in Okinawa. Daar runnen ze nu een weeshuis voor kinderen. Hun vreedzame leventje wordt echter snel verstoord als een aantal gebeurtenissen Kazuma terug naar het duistere verleden halen. Een verleden dat hij dacht achtergelaten te hebben om diegenen die hij lief heeft te beschermen.

Prijs: €14,95
Verzendkosten: Gratis
Link: Zavvi
PayPal: Ja

Fallout: New Vegas

Fallout: New Vegas speelt zich af in dezelfde post-apocalyptische wereld als Fallout 3. Het is geen direct vervolg op de succesvolle rpg met een eerste persoons perspectief, maar een zijstap in het populaire universum. Welkom in de stad waar alles mogelijk was. Welkom in Vegas!

Fallout: New Vegas neemt je mee naar een stad vol dromers en wanhopige criminelen die door een langdurige oorlog tussen verschillende facties allemaal strijden om de macht. De machtigste persoon is degene die niet bang om geweld te gebruiken. In de verknipte wereld van Fallout: New Vegas geldt het recht van de sterkste!

Je moet je een weg vechten door de hitte van de Mojave woestijn, langs de Hoover Dam en de door neon verlichte Vegas Strip. Verschillende unieke personages komen op je pad waarmee je met behulp van een uitgebreid dialogensysteem mee kan praten. Sommigen hebben goede bedoelingen, maar de meesten zijn niet te vertrouwen. Je zult echter moeten samenwerken, want in je eentje red je het niet!

Prijs: €18,-
Verzendkosten: €2,-
Link: 4evergames
iDEAL: Ja