F.E.A.R. 2: Project Origin is al een tijdje uit en doet zijn naam eer aan. De opvolger van het succesvolle eerste deel bevat nog meer close-combat gevechten met verschuivingen naar de paranormale wereld. Een heerlijk shooter met veel meer diepgang dat je gewend bent van de meeste shooters.

Vandaag heeft Warner Bros. Interactive Entertainment Nederland bekend gemaakt dat de game vanaf vandaag voor maar liefst â‚Ŧ 39,99 in de winkels zal liggen voor de PlayStation 3. Dus was je aan het twijfelen om de game te halen, kan je nu voordelig genieten van F.E.A.R. 2: Project Origin.

Maar dat is niet alles, want om deze prijsdaling te vieren, mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Interactive Entertainment Nederland maar liefst drie exemplaren van F.E.A.R. 2: Project Origin voor de PlayStation 3 weggeven. En dat is niet het enige wat je krijgt, want bij elk exemplaar krijg je een blikje Alma Limonade erbij. Het enige wat je hoeft te doen is onderstaande prijsvraag beantwoorden.

[Deze prijsvraag is inmiddels afgelopen!]

Winnaars:
Patrick Bouwel
Sjerko de Meer
Ricardo Park

De uitslag duurde wat langer vanwege omstandigheden, de winnaars hebben inmiddels een mailtje ontvangen op het registratie adres bij PS3-Sense. Zend dus even je adres terug in een reply dan worden de prijzen vrijdag opgestuurd!