Wellicht toegang voor iedereen tot de Uncharted 3 beta?

Het zal niemand ontgaan zijn dat het Welcome Back programma van Sony niet alleen twee gratis PlayStation 3 titels en twee gratis PlayStation Portable titels bevat, maar ook een maand PlayStation Plus lidmaatschap.

Nu zijn onze collega’s bij gamerpunch eens aan het rekenen geslagen en wat blijkt? Met het PlayStation Network wat gepland staat voor een re-launch op 30 mei en de releasedatum van de Uncharted 3 beta voor PlayStation Plus leden op 28 juni, zal iedereen die geleden heeft onder het PSN wat plat lag toegang krijgen tot deze beta door middel van de gratis maand PlayStation Plus voor alle leden.

Nu weten we niet hoe het bij jullie zit, maar voor ons maakt dit toch een hoop goed als we kijken naar de relatief oude en teleurstellende games die in het ‘Welcome Back’ pakket zaten. Maakt dit voor jullie de blunderperiode van Sony ook goed, of mag men wel met wat beters komen? Laat het ons weten in de reacties!

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Jeroen's avatar

  Ik zeg 1 ding; verplaats jezelf in sony zelf. Wat hebben zij fout gedaan?

 2. Anoniem -   
  Taylorgang's avatar

  Nou het niet goed beveiligen van onze accounts mischien waardoor we een maand niet konden gamen denk…

 3. Anoniem -   
  Taylorgang's avatar

  Maarja unchated3 beta maakt het voor mij wel weer goed 🙂

 4. Anoniem -   
  Remco's avatar

  Om het dan weer wat minder leuk te maken, de beta verloopt als je plus abbo verloopt, dat zou betekenen als het daadwerkelijk op 30 mei ingaat je welgeteld 1 dag (t/m 29 juni) de beta kan gebruiken.

 5.    542 XP
  xENDYMiiONx's avatar

  heb van het welcome back program maar 1 game gespeeld dus mij maakt t niet zoveel uit, maar uncharted 3 beta zou helemaal super zijn 😀

 6.    549 XP
  Tjoe's avatar

  Alles wat je krikgt is beter dan niks toch? Ze hadden ook nika kunnen geven , sony heeft het psn niet gehackt, sony is zelf ook slachtoffer.

 7.    2260 XP
  nWo_xShiiszlezz-'s avatar

  Dit word goed uitkiezen ..
  En deze game maakt kans !

 8.    522 XP
  axeldc's avatar

  Wie zegt dat het PS+ abo ingaat wanneer de store online is? Volgens mij mag je zelf kiezen wanneer je de maand gebruikt, maar wel in een bepaalde periode. Stel je maar eens voor dat je, als de ps store terug werkt, je net 2 weken opreis bent. Dat is toch ook niet leuk, dus volgens mij mag je de periode zelf bepalen en kunnen we de beta ten volle benutten!

 9.    728 XP
  joeythekilla's avatar

  @nWo_xShiiszlezz-: deze kun je niet uitkiezen.deze kun je downloaden met psn+

 10.    844 XP
  thom430's avatar

  @Taylorgang:
  *Zucht*, je kon gewoon gamen, alleen niet online.

 11.    235 XP
  Poulske's avatar

  Deze was sowieso al voor iedereen toegankelijk, alleen PS+ leden konden een week eerder ermee aan de slag, dus mij boeit het eigenlijk niet zo.

 12.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Die wil ik zeker wel proberen

 13.    283 XP
  F1-BS-FR's avatar

  Ik ben ook van plan Uncharted 3 te kopen, maar misschien een domme vraag hoor, maar wat is een Uncharted 3 beta???? extra levels ofzo? ik maak namelijk niet vaak gebruik van de PS-store.

 14.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  @F1-BS-FR: Dat is een gratis proefversie van de online-modus. Je kunt dus vooraf de multiplayer spelen met iedereen die de Beta heeft.

 15.    5352 XP
  PattyS3's avatar

  Kijk Uncharted 3 beta maakt wel wat goed, maar Battlefield 3 Beta zal meer goed maken..

 16.    6677 XP
  Myx's avatar

  Zal wel vet zijn hoor !