Mr. Buzz heeft zijn stekje ook in PlayStation Home gevonden. Hij heeft namelijk zojuist een space geopend in deze virtuele wereld. Je kunt hier, zoals we kennen uit de Buzz games, uiteraard meedoen met multiplayer MyBuzz quizzes met maar liefst 64 man. Je zult hierbij (zoals op het plaatje te zien is) binnen de gestelde tijd op het juiste antwoord moeten staan.

Uiteraard zoals we bij bepaalde quizzes kennen, moet er ook iets gewonnen worden en dat is hier ook het geval. Je kunt namelijk exclusieve PlayStation Home items winnen voor je Avatar. Overigens kun je in Engels, Frans, Duits, Italiaans of Spaans talig de quiz spelen. Ga dus snel naar PlayStation Home en kies de Buzz space op je wereld kaart.

Update:
Helaas komt net het bericht binnen dat de Buzz space tijdelijk offline is gehaald. Dit komt mede door een aantal hardnekkige bugs, die ervoor zorgden dat je vast bleef zitten of zelfs een complete freeze van je PlayStation 3. De developer team van deze Buzz space weet inmiddels waar de fout ligt en ze zijn er nu mee bezig om het te fixen zodat het weer online gezet kan worden. We houden jullie uiteraard in dit bericht op de hoogte als er verdere positieve ontwikkelingen zijn omtrent dit voorval.