Als we de verscheidene bronnen die het volgende gerucht verspreiden moeten geloven, zal de PlayStation Store op 24 mei weer beschikbaar zijn. Dit is bekend gemaakt aan game developers en uitgevers via een memo gestuurd door Sony.

In de memo onthult Sony de plannen om twee content ladingen te dumpen in de komende twee weken om weer de achterstand van de afgelopen tijd in te halen. De eerste lading die tegelijk gelaunched zal worden met de PlayStation Store zal alle content bevatten die in de update van 26 april zou moeten zitten. Op 27 mei zal een tweede ronde live gaan, welke origineel gepland was voor 3 mei. De week hierop zullen updates plaatsvinden op 31 mei en 3 juni, met content die eigenlijk over drie weken verspreid moest worden.

Na deze ladingen aan content zou Sony weer bij moeten zijn. Hoewel Sony een vrij duidelijk plan heeft neergezet, krijgen uitgevers en developers nog wel de mogelijkheid om hun content enigzins heen en weer te schuiven met goedkeuring van Sony, afgaande op hoe belangrijk de content is.