Resident Evil 5 (PS Move supported)

Resident Evil 5: Gold Edition is de speciale editie van Resident Evil 5, die nieuwe spel- en verhaalelementen bevat die via downloadable content verschenen zijn. Resident Evil 5 vervolgt het verhaal van de Resident Evil-serie en stelt spelers wederom in de schoenen van hoofdpersoon Chris Redfield uit Resident Evil en Resident Evil: Code Veronica. Als Chris reis je de wereld over om de gevolgen van een aanval met biochemische wapens in te perken. Zo beland je in Kijuju, een klein staatje in Afrika, waar het bioterrorisme heeft geleid tot mutaties van zowel lichaam als geest van de plaatselijke bevolking. Het is aan jou om uit te zoeken wat er precies aan de hand is en hoe dit gevaar afgestopt kan worden.

Hierbij krijg je hulp van Sheva Alomar. Zij verleent medische hulp wanneer jij dat nodig hebt en andersom zul jij dat ook moeten doen. Door commando’s te geven kun je opsplitsen of juist samenwerken, wat af en toe nodig is om verder te komen in de game. Stukje bij beetje ontrafel je zo het geheim achter de tot waanzin gedreven bevolking van Kijuju.

Prijs: €15,47
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

MotoGP 10/11

Moto GP 10/11 is een nieuwe iteratie van de bekende motorsport simulator. Uiteraard zijn er dit jaar weer enkele vernieuwingen toegepast in dit deel. Zo zijn de physics verbeterd en is de besturing op de schop genomen. Dit allemaal om de Moto GP realistischer op het scherm te toveren.

Een nieuwe feature in Moto GP 10/11 is live season. Na de start van het nieuwe Moto GP-seizoen wordt de game voorzien van downloadbare updates waarmee wijzigingen worden doorgevoerd zodat de game gelijkloopt met de echte sport.

De game bevat vijf gamemodi: Championship, Time Trial, Challenge, Career en Online. Spelers kunnen via de onlinemodus met twintig personen tegelijk het asfalt op. Bovendien bevat de game een splitscreenmodus, waarmee twee personen tegelijk op één spelcomputer tegen elkaar kunnen racen.

Prijs: €25,50
Verzendkosten: €2,50
Link: MyMemory
PayPal: Ja

Dead Space 2

Dead Space 2 is een horrorgame die zich afspeelt in de ruimte. Op het ruimtestation The Sprawl neemt Isaac Clarke het op tegen de gevaarlijke buitenaardse Necromorph. Een invasie van deze buitenaardse monsters heeft ervoor gezorgd dat Isaac de enige overlevende is. Naast de Necromorph zorgt ook geheugenverlies voor problemen bij Isaac tijdens zijn tocht door de angstvallig verlaten omgevingen.

In deze actievolle horrorgame heeft Isaac een uitgebreid arsenaal aan wapens om de Necromorph mee te lijf te gaan. Hij schuwt geen middel om de monsters te verslaan en daarmee krijgen spelers een aantal gewelddadige manieren om zichzelf van de Necromorph te ontdoen. Ten opzichte van het eerste deel belandt Isaac vaker in grootschalige enge gevechten waarin hij het opneemt tegen indrukwekkende vijanden.

Prijs: €23,50
Verzendkosten: €1,95
Link: YourGameZone
iDEAL: Ja