Resistance bundel komt eraan

Eerder konden we al bekend maken hoe de Resistance 3 boxart er nou uit ging zien, iets wat niet bij iedereen in de smaak viel. Maar onder deze mensen zijn er ook zat die nog nooit een Resistance game hebben gespeeld. En laat Insomniac daar nou net geen genoegen mee nemen..

Vandaar dat er bij de blu-ray van World Invasion: Battle L.A. niet alleen een demo van Resistance 3 zit, maar ook een flyer die de Resistance ‘Greatest Hits’ bundel aankondigt. Deze bundel bevat niet alleen de games ‘Resistance: Fall of Men’ en ‘Resistance 2′, maar ook zo’n tien dollar aan bonus content en exclusieve content voor Resistance 3.

De bundel is nog niet officieel bevestigd door Sony  maar de onderstaande foto liegt er niet om. Ook is het nog niet bekend of deze bundel exclusief voor de Amerikanen zal zijn, maar we houden jullie op de hoogte.

 1.    344 XP
  Galaick's avatar

  Ook met een grafische remaster van 1? Want die zag er niet geweldig uit…

 2.    1865 XP
  elazzja's avatar

  DE 2 zag er ook niet echt geweldig uit maar misschien als ze die in 1080p kunnen krijgen (nieuwe engine is moeilijk of alles in de engine van 3 steken). Maar verwacht dit niet, waarschijnlijk gewoon beide in platinum.

 3.    5358 XP
  PattyS3's avatar

  Ik vind echt dat ze deze games moeten verfilmen!! Die spellen zijn echt zo goed in mekaar gezet :p

 4.    844 XP
  thom430's avatar

  Misschien halen als het voor een zacht prijsje is, van de PSP-game kon ik in ieder geval wel genieten, maar van de PS3 demo van FoM helaas niet….

 5.    4547 XP
  ps3dennis's avatar

  O Greatest Hits met die rode hoesjes…die verkopen ze hier bij mij niet 🙁 Nedgame verkoopt ze wel ‘Greatest Hits games’.