Vannacht rond een uurtje of drie is het dan zover: de officiële ‘onthulling’ van Modern Warfare 3. De game is natuurlijk al ruimschoots uitgelekt qua details en screenshots en zelfs meerdere winkels hebben al de mogelijkheid neergezet om de game te pre-orderen.

Waar we echter nog weinig van wisten, is het multiplayer aspect van de game. Zoals we al zeiden is de game nog niet officieel aangekondigd en is al het volgende voor nu een gerucht, maar onze collega’s bij agamingsite wisten van een ‘enorm betrouwbare anonieme bron’ het volgende weg te krijgen:

– De game zal cod points bevatten, maar compleet opnieuw designed en op een andere manier gefocust.
– Wager matches zullen waarschijnlijk niet terugkeren.
– De singleplayer zal een multiplayer draai aan zich hebben, waarschijnlijk iets in de trend van het kopen van wapens.
– De game zal vanaf de launch veel meer maps, game modi en game types bevatten.
– De aantallen in de teams zullen wellicht rond de 16 per team liggen, alhoewel de bron dit niet 100% zeker wou bevestigen.
– Er zullen wel andere modi in de plaats komen voor de Wager matches, waarvan één modi wellicht teams van drie zal bevatten.
– De game zal vanaf de launch maar liefst 23 maps bevatten om direct te spelen, welke vervolgens nog aangevuld zullen worden met DLC maps.

Wat hiervan allemaal waar is weten we nog niet, wellicht weten we meer na de officiële onthulling vannacht. We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen omtrent dit nieuws.