Lading haarscherpe screenshots en trailer van Bioshock Infinite

Bioshock Infinite is het derde deel in de Bioshock serie en zal helaas nog een poosje op zich moeten laten wachten. De eerste twee delen haalden zeer goede scores en ook het derde deel heeft weer veel potentie om hoge scores binnen te halen.

Waar we de eerste twee delen over het algemeen in het donker speelde, brengt dit nieuwe deel weer wat unieks met zich mee. Deze game zal zich meer afspelen in de open lucht, zodat de game wat meer kleur krijgt. Of dit ten koste gaat van de sfeer van de game is nog te zien, maar deze twee nieuwe screenshots die we voor jullie hebben tonen weer een goed staaltje werk. Het is alweer ruim een half jaar geleden dat we de allereerste trailer van deze game hebben gezien en het werd dan ook hoog tijd voor een update qua gameplay. In deze trailer zien we dan ook een mengsel van gameplay en commentaar van de ontwikkelaar.

De game heeft nog geen originele releasedatum gekregen, het enige dat we weten is dat de game gepland staat ‘ergens’ in 2012.

 

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik heb goed vermaakt met deel 1 en 2 .. 3 kan geen kwaad^^

 2.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  Deel 1 was voor mij een 10 waard, maar deel 2 was een enorme slechte tegenvaller voor mij, ‘ik betwijfel dan ook of ze me met deel 3 mij wel kunnen overtuigen. Jammer dat het filmpje alleen maar beelden van een jaar terug laat zien.

 3.    6677 XP
  Myx's avatar

  @ps3dennis: Precies !!