Kojima: ‘Project van een jaar is nutteloos geweest’

Onze best man Kojima heeft afgelopen jaar niet op zijn luie reet gezeten. Het brein achter onder andere de Metal Gear serie is druk bezig geweest afgelopen jaar met een ‘project’. Het hele team van Kojima heeft op dit moment een aantal projecten op hun schouders genomen. Zo is Kojima Productions nog steeds bezig met hun nieuwe Metal Gear titel met in de hoofdrol cyber ninja Raiden. Ook zijn ze bezig met een 3DS remake van MGS3 en gaan er veel geruchten dat MGS: Peace Walker wellicht naar de PS3 geport zal gaan worden.

Wat Kojima allemaal precies doet met zijn tijd weten we natuurlijk niet. De man heeft echter via Twitter een verontrustend nieuwtje de wereld in geholpen. Hij meldde namelijk dat het project waar hij het afgelopen jaar aan heeft gewerkt in de problemen zit. Het werk van het afgelopen jaar was namelijk voor niets geweest. Wat dit project inhoud zegt hij er niet bij en de reden wordt ook niks over gezegd. Zou het misschien iets te maken kunnen hebben gehad met de gebeurtenissen rondom het PSN? Wie weet.

 

What I prepared minutely spending a year became meaningless.less than a minute ago via web Favorite Retweet Reply

 1.    428 XP
  Djives's avatar

  Een beetje meer duidelijk had wel gemogen :/ Ondanks dat het blijft jammer want ik zit toch echt te wachten op die nieuwe MGS.

 2.    872 XP
  -Sander's avatar

  “Wat dit project inhoud zegt hij er niet bij en de reden wordt ook niks over gezegd”

  stam+t=inhoudt.