We zijn inmiddels een paar dagen verder sinds de eerste trailer van de nieuwste Call of Duty game Modern Warfare 3. Zoals gewoonlijk zijn diverse sites aan de slag gegaan met het analyseren van de beelden door deze 300 keer achter elkaar te bekijken. Op deze manier komt men vaak achter interessante details, maar het volgende sprong er wel bovenuit.

Als we de screenshots onderaan dit bericht bekijken zien we aan de linker kant de beelden uit de gloednieuwe trailer van Modern Warfare 3, met aan de andere kant beelden van Modern Warfare 2 en Call of Duty: Black Ops. Nu kan het natuurlijk toeval zijn, maar de screenshots tonen behoorlijk goed aan dat een aantal animaties compleet zijn overgenomen uit de oudere Call of Duty games.

Dit is opzich geen verassing aangezien de sprint en reload animaties ook al tijden hetzelfde zijn, maar zoals we in de screenshots kunnen zien gaat het hier wel heel ver. Wat denken jullie, ligt het alleen aan de trailer of zal Modern Warfare 3 wel erg veel op haar voorganger lijken?