Eerder vandaag hadden wij een korte top vijf samengesteld van games die wij wel in de PSP Remaster Series zouden willen zien. In de reacties konden we echter zien dat een hoop mensen ook uitkeken naar één andere game en dan wel Metal Gear Solid: Peace Walker.

Nou, voor deze mensen hebben we nu goed nieuws! Het lijkt erop dat een Franse gamesite meer weet van de aankondigingen die Sony zal doen tijdens de E3 persconferentie, waaronder de aankondiging van MGS: Peacewalker voor de PlayStation 3. Hoewel we niet hun bron te zien krijgen, zeggen ze wel met zekerheid het volgende:

nous sommes désormais en mesure de confirmer que Peace Walker sera annoncé à l’E3 2011 dans une version PS3

Voor de mensen die geen Frans kunnen onder ons, dit fragment vertaalt losjes naar het volgende:

We zijn nu in staat om te bevestigen dat Metal Gear Solid: Peace Walker als PlayStation 3 versie aangekondigd zal worden op de E3 van 2011

Hoewel we nogmaals niet zeker zijn van de bron, komt dit bericht wel enigszins overeen met het bericht van gisteren waarin Kojima, het brein achter de MGS serie aangaf dat een jaar werk opeens verloren was gegaan, kort na de aankondiging van de Remaster Series. Het zou best eens kunnen dat de beste man al zelf een PlayStation 3 versie van de game aan het voorbereiden was, maar door Sony overruled is.