Nieuwe DeathSpank in aantocht

Als één PSN-game zich de afgelopen tijd heeft bewezen qua originaliteit en kwaliteit is het wel DeathSpank. Deze fantastische Actie-RPG onderscheid zichzelf in de PlayStation Store door zijn grappige verhaal, toegankelijke gameplay en fantastische dialogen. De eerste game deed het bijzonder goed in de PS Store en het vervolg, Thongs of Virtue, was ook erg populair. Nu komt ontwikkelaar Hothead Studios met een derde deel in de serie en het zal de stijgende lijn van de serie blijven doorzetten.

Het derde deel in de DeathSpank serie zal als ondertitel The Baconing dragen en zal veel verbeteringen met zich meebrengen. Zo zullen er uiteraard nieuwe wapens, vijanden en bazen in de game zitten en zal het vechtsysteem verbetert worden. Daarnaast zal er ook een nieuwe co-op companion worden toegevoegd onder de naam Bob from Marketing. Altijd leuk om te zien als een game zichzelf niet al te serieus neemt. Wanneer de game uit zal komen is nog niet bekend. Kijken jullie uit naar deze nieuwe DeatSpank? Laat het ons weten in de comments!

Boxshot DeathSpank: The Baconing

DeathSpank: The Baconing

Releasedatum:
30-08-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Hothead Games
Ontwikkelaar:
Nieuwe Deathspank: The Baconing cast trailer
Gepubliceerd op 13 aug, 2011 om 20:34
DeathSpank: The Baconing ‘Nuclear Family’ screenshots vrijgegeven
Gepubliceerd op 15 jul, 2011 om 11:21
DeathSpank: The Baconing trailer vrijgegeven
Gepubliceerd op 3 jul, 2011 om 14:47
Eerste screenshots van DeathSpank: The Baconing
Gepubliceerd op 23 jun, 2011 om 16:58
  1.    6677 XP
    Myx's avatar

    Hahahah heerlijk droog! Heb nog geen tijd gehad voor deel 2 en weet ook niet of ik dat wel heb nu er nog zoveel spellen zijn uitgekomen die ik nog wil spelen.