Hunted: The Demon’s Forge Happy Together trailer

Co-op fanaten opgelet: de release van Hunted: The Demon’s Forge staat voor de deur. Deze game focust zich in zijn geheel op co-op en dit is dan ook een welkome game op de markt. Er zijn tegenwoordig weinig games die nog een degelijk co-op deel hebben. Waarom is de co-op niet meer populair onder ontwikkelaars? Al sla je me dood, maar het is echt zonde. Wat is er nou leuker dan lekker met je vrienden op de bank te zitten gamen? Gelukkig brengt Hunted: The Demon’s Forge de co-op ervaring weer terug naar de huiskamer.

De game komt 3 juni uit en zal zichzelf moeten gaan bewijzen tegenover andere toppers van de aankomende tijd. Gelukkig heeft de game in zijn genre niet al te veel competitie. Vandaag is de launch trailer van Hunted: The Demon’s Forge uitgebracht en de beelden worden ondersteunt door het altijd klassieke Happy Together. Toepassend voor een game die de nadruk legt op co-op. Bekijk de trailer hieronder en laat ons vooral weten wat je ervan vind in de comments.

Boxshot Hunted: The Demon's Forge

Hunted: The Demon's Forge

Releasedatum:
03-06-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Bethesda Softworks
Ontwikkelaar:
 1.   
  Engel_des_Doods's avatar

  cool

 2.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  Ik Las ergens een paar maanden geleden al, dat deze game niet zo heel erg goed gaat worden.

 3.    482 XP
  Flow's avatar

  @ps3dennis: We zullen binnenkort zien 😉 beoordeel een boek nooit op zijn kaft zeggen ze wel eens….dacht ik…iets in die zin in ieder geval.

 4.    4534 XP
  ps3dennis's avatar

  @Flow:
  🙂 als ik een kaft van een boek zie denk ik al direct….Nee is niks aan.!! ‘eerste indruk is belangrijk, zeggen ze wel eens’ 😉