E3 2009: Tekken 6 gameplay trailer

Dankzij de E3 verschijnen er veel nieuwtjes over games, games en nog eens games. Ook verschijnen er veel nieuwe trailers, interviews en geruchten. Die geruchten komen meestal van te voren, maar gelukkig is de E3 er dan om deze te ontkrachten, of te bevestigen. Vorig jaar kakte de E3 een beetje in, de organisatoren wilden het heel anders aanpakken dan de jaren daarvoor, voortaan was de E3 in een klein, sfeerloos gebouw. Toen die E3 was afgelopen kregen de organisatoren eindelijk door dat dit niet de E3 was die de mensen wilde zien, daarom werd de E3 dit jaar groter dan ooit, en volgens ons hebben ze dat meer dan waargemaakt.

De E3 trailer van Tekken 6 is nog maar een paar dagen online, maar nu is er ook een gameplay trailer. We zien hierin, hoe kan het ook anders, een paar gevechten. Over de graphics zijn we positief, let vooral op de kleding, deze is er apart op gemoddeld, hierdoor bewegen ze natuurlijker door de physics engine.

In de video zien we de bekende Jin Kazama vechten tegen de blonde Lili. Ook zien we Paul Phoenix met zijn geweldige kapsel het opnemen tegen Eddy Gordo.

Helaas, een hi-res video kunnen we het niet noemen, het is een off-screen video. Voor de mensen die niet weten wat dit is, dit is een video van een scherm dat gefilmt wordt, hierdoor is de kwaliteit van het geluid meestal een heel stuk minder.

7 reacties

 1.    107 XP
  tamil112's avatar

  hopen dat ze op PSN store. HD trailer op gegooid word! ben benieuwd!
  die Paul en zijn Kapsel:D!

 2.    1949 XP
  elazzja's avatar

  het ziet er nice uit

 3.    1250 XP
  Tommy88's avatar

  tof! 🙂 wanneer komt ie uit?

 4.    6677 XP
  Myx's avatar

  Toch maar halen denk ik, krijg opeen weer een old time tekken gevoel 😛

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  @Tommy88: herfst dit jaar als ik het goed heb

 6.    265 XP
  AT!SS69's avatar

  Ehm, weet niet hoor… vind tekken altijd zo simpel

 7.    68 XP
  Humansoul's avatar

  Is Eddy weer terug? Vet! Vraag me af of Christie er dan nog in zit, want anders is het een beetje dubbel op :S.