Dankzij de E3 verschijnen er veel nieuwtjes over games, games en nog eens games. Ook verschijnen er veel nieuwe trailers, interviews en geruchten. Die geruchten komen meestal van te voren, maar gelukkig is de E3 er dan om deze te ontkrachten, of te bevestigen. Vorig jaar kakte de E3 een beetje in, de organisatoren wilden het heel anders aanpakken dan de jaren daarvoor, voortaan was de E3 in een klein, sfeerloos gebouw. Toen die E3 was afgelopen kregen de organisatoren eindelijk door dat dit niet de E3 was die de mensen wilde zien, daarom werd de E3 dit jaar groter dan ooit, en volgens ons hebben ze dat meer dan waargemaakt.

De E3 trailer van Tekken 6 is nog maar een paar dagen online, maar nu is er ook een gameplay trailer. We zien hierin, hoe kan het ook anders, een paar gevechten. Over de graphics zijn we positief, let vooral op de kleding, deze is er apart op gemoddeld, hierdoor bewegen ze natuurlijker door de physics engine.

In de video zien we de bekende Jin Kazama vechten tegen de blonde Lili. Ook zien we Paul Phoenix met zijn geweldige kapsel het opnemen tegen Eddy Gordo.

Helaas, een hi-res video kunnen we het niet noemen, het is een off-screen video. Voor de mensen die niet weten wat dit is, dit is een video van een scherm dat gefilmt wordt, hierdoor is de kwaliteit van het geluid meestal een heel stuk minder.