Framerate Uncharted 3: Drake’s Deception onthuld

Het zal waarschijnlijk een game zijn die iedereen wel gaat aanschaffen, de nieuwe Uncharted. Aankomende E3 zullen we ongetwijfeld meer gaan zien van deze geanticipeerde titel. Naast de singleplayer legt Naughty Dog ditmaal ook een grote nadruk op de multiplayer. Met uitgebreide customization opties voor je personage en wapens zal de multiplayer van Uncharted 3 uit moeten groeien tot een hit.

Onlangs is bekend gemaakt op hoeveel frames per seconde Uncharted 3 zal gaan lopen. De game zal een vaste framerate van 30 fps hebben. Dit komt niet als een grote verrassing aangezien de vorige twee delen op dezelfde fps liepen. Gelukkig weet Naughty Dog als één van de weinige die 30 fps altijd stabiel te houden. Wij kijken alweer uit naar november!

Boxshot Uncharted 3: Drake's Deception

Uncharted 3: Drake's Deception

Releasedatum:
02-11-2011
Genre:
Actie-avontuur
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
 1. Anoniem -   
  Duco's avatar

  Aw, waarom geen 60 fps 🙂

 2.    549 XP
  Tjoe's avatar

  Idd 30 is niet veel maar stabiele 30 is btr dan onstabiel 60/30

 3.    1919 XP
  ddvos's avatar

  ik vind het nog steeds jammer dat ze er een multiplayer in doen. Het is totaal geen game voor een multiplayer. Ze zouden beter kunnen zorgen voor een nog betere singleplayer. Deel 2 vind ik niet vernieuwd genoeg qua gameplay. Ik hoop dat deel 3 wel meer vernieuwd is.

 4. Anoniem -   
  ano's avatar

  De singleplayer is grandioos, de multiplayer krijg je er gratis bij. Ik móet zeggen, de mo van uncharted 2 stak heel goed in elkaar en is leuk om te spelen. Niet zo zeuren, zijn wel een aantal mensen die de no kunnen waarderen! En nogmaals, alleen voor de single player is die game het geld al waard!

 5.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  @ano:
  Veel game developers, ontwikkelaars enz gaan er nu vaak van uit dat de mensen eerst de single player uitspelen (en tevreden zijn met 6 a 7 uur gameplay) en dan zich volledig gaan storten op online gameplay, dit houd in dat ontwikkelaars steeds minder aandacht besteden aan de single player en meer aan multiplayer. Ik speel bija nooit online en koop games puur alleen voor de single player.

 6.    20 XP
  Colina's avatar

  Wat betekent die framerate of fps precies?

 7.    522 XP
  axeldc's avatar

  !!!
  Als je nu probeert aan te melden krijg je weer een foutmelding. Momenteel is er geen onderhoud gepland (zie playstation.nl). Wie krijgt nog deze foutmelding?
  !!!

 8. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @Ikzelf: Ik ook

 9.    1860 XP
  elazzja's avatar

  @Anoniem: ik ook, foutmelding. Komt de store dan toch?

  Op iedereen:

  Het aantal beelden per seconde is 30. Gelukkig gaat het niet onder de 30 zodat het gevoel dat alles vloeiend speelt er toch is. CoD heeft 60 maar bekijk de graphics, effecten en mogelijkheden eens. Vele games daarentegen hebben stabiele 30 zoals KZ, Battlefield. Het verschil maakt hem niet zoveel uit tenzij er framedrops zijn maar in deel 2 waren die er niet en die loopt op 2 van de 6 beschikbare cores. Uncharted 3 gaat op 6 van de beschikbare cores voor gaming lopen dus…

  Multiplayer is wel een goede toevoeging zeker omdat ze nu ervoor gaan zorgen dat het op een niveau van CoD gaat gebeuren zonder dat de SP ervoor moet boeten. ER komen allerlei nieuwe gameplay mogelijkheden bij. Men heeft meer bewegingsvrijheid (mêlee, klimmen, lopen). Misschien ook voertuigen. De co- op die je er ook bij krijgt is heel dynamisch. De rest moet men op de E3 gaan zien.

 10.    482 XP
  Flow's avatar

  @Colina: De framerate van een game bepaald hoe soepel de game loopt. Zal maar zeggen hoeveel beelden per seconde er worden geproduceerd 😉 Hoe hoger de framerate hoe soepeler de game loopt, dus lekkerder om naar te kijken.

 11. Anoniem -   
  moes's avatar

  en hoe zit het nou met de stereoscopic 3D mode? is hij dan ook 30 fps? want bij cod black ops 3D ging de framerate zo omlaag dat het onspeelbaar werd. Hopelijk is dat niet het geval met Uncharted

 12.    1860 XP
  elazzja's avatar

  @moes: Ja verwacht maar bij U3 dat het in 3D ook op 30fps speelbaar is (het ligt echt aan developpers) maar dan kun je denk ik geen split-screen doen.

 13. Anoniem -   
  Anoniem's avatar

  @ddvos:

  Als dat geen game is voor multiplayer dan is gears of war van xbox ook geen multiplayer game..

  onzin dus. Het spel is super in multiplayer. Deathmatches zijn goed en co op is fantastisch