Battlefield: Bad Company 2

De “B” Company is in Battlefield Bad Company 2 opnieuw in zware strijd verwikkeld. Net als in het eerste deel het concept van team play en of je dit nu doet in de single player mode of via multi player (online), je kunt er van op aan dat de actie veel verder gaat dan je gewend bent.

Vrijheid en unscripted gameplay zijn sleutelwoorden in deze game. Met andere woorden, de gebeurtenissen in het spel komt voort uit wat jij als speler voor acties onderneemt, het spel voorspelt niet veel en legt weinig vooraf vast van hoe zaken zullen of zouden moeten verlopen. De variatie is dan ook feitelijk eindeloos en voorziet in strijd via diverse wapens, wagens en helicopters.

Vijftien verschillende voertuigen en 46 wapens (customiseable tot 200 variaties en 15.000 kit variaties). Jij kiest hoe je de actie uitvoert.. maar ook waarmee. Trek ten strijde via de UH-60 transport helicopter voor een extra tactische voorsprong, of blijf met de beentjes op de grond en kies voor een meer down to earth voertuig… Eenmaal in de actie kun je tactische dan ever te werk gaan door bijvoorbeeld een stukje van je dekking weg te halen en zo een beter schootsveld te krijgen of een sterke ambush te leggen.

Prijs: €17,24
Verzendkosten: €3,40
Link: Gameplay.co.uk
PayPal: Nee
Goedkoopste plek met iDEAL: YourGameZone €22,99

Skate 3

Skate 3 is het nieuwste spel in EA’s open wereld skateboarding serie. Open wereld houdt in dat je alle delen van het spel bezoekt zonder laadschermen en -tijden. Je hebt de beschikking over een hele stad om doorheen te rennen en te skaten, terwijl je opdrachten uitvoert in het voordeel van de skater subcultuur.

Skate is een skateboardsimulatie met een innovatief besturingsysteem dat men ‘Flickit’ noemt. Met behulp van de twee analoge tricks moet jij je tricks uitvoeren. Bovendien zijn grinds en tricks afhankelijk van snelheid, hellingshoek en ondergrond, waardoor elke trick uniek is. Je creëert in Skate dan ook een unieke eigen skatestijl.

Er wordt in de game gebruik gemaakt van een zogenaamde skatecamera, waarmee je de vetste tricks kunt terugkijken. Bovendien kun je deze filmpjes opslaan en online tonen aan andere Skate-spelers over de hele wereld. Met behulp van een eenvoudig editprogramma kun je je filmpjes knippen en voorzien van muziek.

Prijs: €16,19
Verzendkosten: €1,95
Link: Wehkamp
iDEAL: Ja

Rango

Rango is een actie-adventure game geïnspireerd door de animatiefilm waarin Johnny Depp de stem inspreekt van de tamme kameleon die moet overleven in het wilde westen. Ben jij klaar voor een avontuur met grappige karakters, wilde ritten en hectische shoot-outs?

Rango speelt zich af in het stadje Dirt. Je volgt dezelfde verhaallijn als de film, maar ditmaal leef je ook de avonturen uit die uit het brein van de kameleon komen. Dit levert behoorlijk bizarre situaties op!

Natuurlijk moet Rango als cowboy goed met zijn geweer overweg kunnen. Je kunt vijanden vanuit de derde of eerste persoon op de korrel nemen waarmee Rango in actiespel of een shooter wordt omgetoverd!

Naast schietwerk speelt uitdagend platformwerk en het upgraden van je karakter een grote rol in Rango. Verzamel Daarnaast zorgen een aantal grappige mini-games voor de nodige afwisseling!

Prijs: €16,19
Verzendkosten: €1,95
Link: Wehkamp
iDEAL: Ja