De maand mei stond uiteraard geheel in het teken van Rockstar’s nieuwste succesverhaal, L.A. Noire. Zoals jullie hebben kunnen lezen in onze review waren we erg te spreken over deze game. Om de release van de game en de lovende reviews te vieren hebben we samen met Rockstar Games een prijsvraag voor jullie, waarbij jullie maar liefst vijf keer een L.A. Noire goodies pakket kunnen winnen.

Het enige wat je moet doen om het pakket te winnen is antwoord geven op de volgende vraag:

In de rol van welke politieagent kruip je in L.A. Noire?

A: Ralph Dunn
B: Cole Phelps
C: Roy Earle
D: William Ward

De prijzen

5x Een door ons samengesteld L.A. Noire goodie pakket met o.a. potloden, magneten, kladblokjes en meer!

Hoe kan ik meedoen?

  1. Stuur een e-mail naar [email protected].
  2. Gebruik als onderwerp voor het mailtje 'L.A. Noire'
  3. Geef duidelijk je inzending aan.
  4. Zet in de mail tevens je nickname.

Je dient een PSX-Sense account te hebben om deel te kunnen nemen. Heb je deze niet? Dan kan je er hier één aanmaken. Het is niet toegestaan om hints, tips of andere directe aanwijzingen naar het eventuele antwoord op de prijsvraag hieronder te plaatsen. Meerdere inzendingen vanaf één e-mailadres zijn niet toegestaan en bij het vermoeden van fraude komt de inzending te vervallen.

Over de uitslag van de prijsvraag wordt niet gecorrespondeerd en de prijsvraag is enkel toegankelijk voor PSX-Sense leden in de Benelux. Medewerkers van PSX-Sense en Rockstar Games zijn uitgesloten van deelname. De prijsvraag loopt tot en met 14 juni 2011. PSX-Sense behoudt zich het recht om een prijsvraag voortijdig te veranderen. Spel- en typfouten zijn voorbehouden. De prijsvraag wordt mede mogelijk gemaakt door Rockstar Games.