Call of Duty Elite zal strijd aangaan met cheaters

Beachhead is de ontwikkelaar van de nieuwe service Call of Duty Elite voor de CoD-gamers. Aan het eind van de zomer willen ze nog beginnen met een beta en ze zijn aardig wat van plan qua beveiliging tegen voornamelijk cheaters.

Chacko Sonny van Beachhead verteld in een interview dat ze een aardig toegewijd team hebben om cheaters te blijven weren om deze service te misbruiken in elk opzicht dan ook. Ook willen ze het aantal cheaters drastisch verminderen bij de Call of Duty games vanaf Black Ops met CoD Elite.

“From a developer standpoint we put an extremely high premium on security. We have dedicated staff focusing on that from an architectural standpoint, making sure nothing we design is exposed, and we’re also making sure that we’re securing the events and competitions that will eventually become part of the service.”

Daarbij verteld Acitvision’s Digital Boss Jamie Berger dat ze een aardig groot team hebben om dat voor elkaar te krijgen en om zich volledig op Call of Duty Elite te focussen, zodat cheaters geen kans krijgen om het voor een ander te verpesten.

“If we just built a platform and a technology, all those edge cases would still exist. That’s why we have to have this big administrative team there to add the human level of understanding, and assessing individual cases. No machine will be able to tell if another guy cheated in the game. We need people to arbitrate.”

Boxshot Call of Duty Elite

Call of Duty Elite

Releasedatum:
Nu te gebruiken
Genre:
Simulatie
Uitgever:
Activision Blizzard
Ontwikkelaar:
 1.    479 XP
  ajaxkoen1993's avatar

  Boeit me niet, Stelletje geld wolven!!!!

  BATTLEFIELD 3!!!!!
  be my game!

 2.    522 XP
  axeldc's avatar

  Mss is dit een beetje een zeer domme vraag, maar waarvoor dient COD ELITE eig? ;s

 3.    1100 XP
  ferrariking's avatar

  @Ikzelf: online game en zo…

 4.    228 XP
  Obvious's avatar

  Strijd aangaan met cheaters? Ze pakken de cheaters niet aan, maar de echte eerdelijke gamers! Hoe? BETALEN ZULLEN WE! Mongolen. Ik ga het sowieso niet doen,maar MP BLIJFT EN EPIC WIN…I can already tellu all that!

 5.    228 XP
  Obvious's avatar

  @ajaxkoen1993: Lol. Nog zo een BF3 speler die het spel 1ste maand speelt en dan overstapt naat COD lol. Go see dr. Phil if ur in deniel.

 6.    954 XP
  Patrick.G's avatar

  COD elite is volgens mij gewoon een groep admins die het spel spelen en het tegelijkertijd in de gaten houden tegen cheaters.

 7.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Raar dat ze dat niet standaard doen want de mensen die niet hun geld willen verspillen aan elite zijn nu wel de dupe van cheaters

 8.    844 XP
  thom430's avatar

  @Obvious: Jij bent daarentegen een CoD kiddie dat geen Engels kan, deniel lolwut?

 9.    26 XP
  berat's avatar

  COD ELITE IS BAAS want je kan je eigen filmpjes gelijk via het spel op YOUTUBE zetten en je kan teams maken met mensen egt praten in een spel etc het is gewoon BAAS BAAS BAAS maar het is niet BAAS dat we moeten betalen ,, PEACE

 10. Anoniem -   
  BBB7's avatar

  @ berat
  In Black Ops kon je ook filmpjes aditten en uploaden in youtube- Een eigen clan maken kan ook op je PC- En praten met andere heeft altijd al gekunt. Gohh wat BAAS al die oude dingen INCLUSIEF geld vragen per maand?? 1 grote hype dat het is en wij mensen die staan te popelen als gebrainwashde zombies die geruleerd worden de elite/illuminati