Nieuwe beelden van de Starhawk multiplayer en meer

Sinds de aankondiging van Starhawk blijven we maar meer en meer info over deze game binnen krijgen. Elke week hebben de mensen achter de PlayStation Blog wel weer een leuk item voor ons en zo ook deze week.

Vandaag hebben ze namelijk niet alleen wat toffe details over de multiplayer modus van Starhawk voor ons in petto, maar krijgen we ook een Starhawk multiplayer match te zien. In deze beelden zien we onder andere de gloednieuwe ‘build-and-battle’ functie, waarmee je het slagveld met een druk op de knop in jouw voordeel kan veranderen door het plaatsen van turrets of schilden.

Benieuwd hoe een capture the flag match met mechs, vliegtuigen, 4×4’s en flink wat lazers eruit ziet? Bekijk dan snel de onderstaande beelden en check de officiële PlayStation Blogpost voor meer informatie.

Boxshot Starhawk

Starhawk

Releasedatum:
08-05-2012
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Starhawk onwikkelaar ontslaat de helft van het personeel
Gepubliceerd op 20 okt, 2012 om 20:10
Singleplayer Starhawk vanaf volgende week gratis voor PS Plus
Gepubliceerd op 21 sep, 2012 om 12:15
Starhawk krijgt een stand-alone multiplayer via het PSN
Gepubliceerd op 18 sep, 2012 om 15:15
Starhawk patch 1.03 vanavond online, inclusief gratis maps
Gepubliceerd op 10 aug, 2012 om 19:29
  1.    1860 XP
    elazzja's avatar

    om eerlijk te zijn ziet deze er echt nice uit. Ga ik wel halen maar ik moet eerst meer info hebben zoals: split-screen, aantal maps, customization enzo. En natuurlijk de prijs aangezien de eerste bij launch maar 30 euro kostte en nu veel goedkoper is.