Resistance 3 demo ook naar de EU

Resistance 3 is één van die shooters die anders probeert te zijn dan de rest. Het ziet er naar uit dat deeltje drie in deze serie de eerste twee Resistance games zeker zal gaan overtreffen. De E3 staat om de hoek en we zullen zonder twijfel meer te zien krijgen van de game tijdens Sony’s persconferentie.

We kunnen natuurlijk allemaal niet wachten om de game uit te proberen en eerder werd al bekend gemaakt dat de demo van de game in de US zou uitkomen. De demo zou bij elke Blu-ray dvd van de film Battle: Los Angeles zitten. De Resistance 3 demo zou een indrukwekkend half uur aan gameplay bevatten en zou maanden voor de release van de werkelijke game uitkomen.

Waar we eerst zeker waren dat deze actie alleen in de US zou komen, worden we nu gerust gesteld dat de actie ook naar Europa komt. Wil jij dus een toffe film zien én meteen de nieuwe Resistance proberen, dan mag je de Blu-ray van Battle: Los Angeles dus niet laten liggen. Let dus wel op, deze actie geldt alleen voor de Blu-ray versie van de film!

Boxshot Resistance 3

Resistance 3

Releasedatum:
06-09-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
Sony Computer Entertainment
Ontwikkelaar:
Resistance franchise lijkt voorlopig ten einde
Gepubliceerd op 13 mei, 2013 om 10:50
Resistance Collection in Amerika verkrijgbaar op 5 december
Gepubliceerd op 21 nov, 2012 om 16:16
Sony kondigt Resistance Collection aan
Gepubliceerd op 4 okt, 2012 om 20:18
Het einde van de Resistance franchise lijkt in zicht
Gepubliceerd op 26 jun, 2012 om 11:05
 1.    2624 XP
  saidddd93's avatar

  jmmr dat ie niet gwn in de psstore komt te liggen..
  film is wel een aanrader trouwens:-)
  komt zoiezo op de pre-order lijst te staan!!!

 2.    454 XP
  arwin1993's avatar

  ik hou resistance 3 wel goed in gaten. Deeltje 1 helemaal kapot gespeeld en was ook echt een goed spel. Deel 2 was leuk zover ik kon beordelen uit de beta maar op dat moment was ik bezig met cod 4 waardoor ik deel 2 niet heb gespeeld. Ben benieuwd wat ze op de E3 laten zien en of het overtuigend genoeg is.