Resistance 3 is één van die shooters die anders probeert te zijn dan de rest. Het ziet er naar uit dat deeltje drie in deze serie de eerste twee Resistance games zeker zal gaan overtreffen. De E3 staat om de hoek en we zullen zonder twijfel meer te zien krijgen van de game tijdens Sony’s persconferentie.

We kunnen natuurlijk allemaal niet wachten om de game uit te proberen en eerder werd al bekend gemaakt dat de demo van de game in de US zou uitkomen. De demo zou bij elke Blu-ray dvd van de film Battle: Los Angeles zitten. De Resistance 3 demo zou een indrukwekkend half uur aan gameplay bevatten en zou maanden voor de release van de werkelijke game uitkomen.

Waar we eerst zeker waren dat deze actie alleen in de US zou komen, worden we nu gerust gesteld dat de actie ook naar Europa komt. Wil jij dus een toffe film zien én meteen de nieuwe Resistance proberen, dan mag je de Blu-ray van Battle: Los Angeles dus niet laten liggen. Let dus wel op, deze actie geldt alleen voor de Blu-ray versie van de film!