E3 2009: Metal Gear Solid komt 18 Juni naar het PSN

Jack Tretton heeft al eerder verteld dat het Westen meer PlayStation 1 releases op het PlayStation Network gaat zien verschijnen, aangezien dat deel van de wereld qua PS1 releases al lang het onderspit delft. Gelukkig krijgen we nu meteen een topper van jewelste aangekondigd wat al een hoop goed maakt. 18 Juni zien wij namelijk het eerste Metal Gear Solid deel in de PlayStation Store verschijnen.

Hierboven hadden we het overigens wel over het algemene Westen, de titel is namelijk aangekondigd voor Amerika, over Europa spraken ze geen woord. Aangezien Europa ongeveer gelijk met Amerika zijn PlayStation titels in de Store ziet verschijnen zal het niet al te lang duren eer wij ook kunnen (her)genieten van Snake’s eerste avontuur, maar toch, een release datum voor ons continent was leuk geweest.

Als terugkijk en vooruitblik op de titel hieronder nog even de officiële Metal Gear Solid 1 trailer. Wij kunnen niet wachten op de titel.

8 reacties

 1.    191 XP
  pronk's avatar

  das wel leuk!

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  mgs 1 op ps3 😀

 3.    281 XP
  Chazz_D's avatar

  ik denk dat ik deze wel ga kopen, MGS was geweldig!
  hopelijk krijgt de EU store hem kort erna, net zoals FFVII 😀

 4.    229 XP
  csvichf's avatar

  oooh fokin wreed ik w8 hier al op nadat ik mgsm4 heb uitgespeeld(mgs4 was de eerst mgs die ik heb gespeeld)maar was nog steeds fokin bruut

 5.    68 XP
  Humansoul's avatar

  Cool, kan ik em eindelijk spelen :).

 6.    107 XP
  Rahzer's avatar

  Oh vet dat wordt ouderwets genieten.

 7.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  Wat zag het er toen mooi uit he 🙂

 8.    17 XP
  shark2511's avatar

  cool hier zat ik op te wachten heb ze allemaal gespeeld mar deel 1 op de pc nu op mijn psp hoop ik als het werkt want je kan ps1 game er op spelen