Nieuwe Rush-mode besturing in Battlefield 3

Battlefield 3 laat inmiddels weer heel wat van zich horen en dat is maar goed ook. In plaats van met veel trailers en screenshots te lopen gooien heeft DICE echter besloten te gaan voor meer details omtrent de gameplay, waaronder het volgende.

Een bekend probleem in het veel gespeelde Battlefield: Bad Company 2 was het plaatsen van een charge op een M-com Station, als een aantal kameraden dat voor jou ook al geprobeerd hadden. Het indrukken van de cirkel knop op de controller plaatste namelijk niet alleen een charge, maar wisselde ook een kit met een willekeurige die op de grond lag. Dit zal in Battlefield 3 verleden tijd zijn, daar beide acties een eigen knop toegewezen krijgen.

Tevens heeft DICE bekend gemaakt via een vraag van een gebruiker, dat de benen en voeten van je personage ten alle tijden zichtbaar zullen zijn. Dit was niet het geval in het voorgaande deel en is tot nu toe eigenlijk alleen terug te vinden in de Halo franchise en in Mirror’s Edge. Wat dit qua gameplay gaat toevoegen weten we nog niet, maar we houden jullie op de hoogte.

Boxshot Battlefield 3

Battlefield 3

Releasedatum:
27-10-2011
Genre:
Actie
Uitgever:
EA
Ontwikkelaar:
 1.    1006 XP
  Vinyl Vonna's avatar

  Oeh leipe shit, ik wil btw sensetivity hoger hebben. Ik vind dat draaien enorm langzaam, want ik heb ‘m op CoD altijd op 10 staan. Hoeft niet perse op 10 bij BF3, maar hogere sensetivity opties kan geen kwaad.

 2.    561 XP
  Heavenly Gun's avatar

  @Vinyl Vonna:
  Dat komt omdat dice een realistisch gevoel wilt geven aan de speler. Daarom draait je mannetje zo traag.

 3.    16 XP
  Oldskool-mf's avatar

  Battlefield is nou eenmaal trager, om dat het spel op 30 Frames per seconde draait, speel het maar is een keer op de pc dan is het bijna hetzelfde als call of duty!

 4.    132 XP
  speler's avatar

  Sensetivity op 10 ? Ik word al ziek bij 6, dat vind ik al te snel draaien, mijn ogen kunnen dat niet volgen.

 5.    1919 XP
  ddvos's avatar

  Dat vind ik altijd nep bij games dat je de benen nooit ziet. Ik denk dat wel leuk is. Ik heb de sensetivity altijd op 6 staan anders gaat het echt te traag voor mij. Vooral sniperen gaat echt niet op 3 ofzo

 6. Anoniem -   
  Tom_Zwolle's avatar

  Oke nice! Ik hoop trouwens ook dat er meer vrienden in een squad kunnen of dat je als squads met elkaar kan praten want ik speel met 9 maten van me badcompany 2 en moeten altijd 2 of 3 aparte squads dat is best vervelend hoop dat het bij bf3 anders is..

 7.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik kan niet wachten op beta!!