Het NGP nieuws vandaag blijft maar binnen stromen, met de nadruk op Nathan Drake in de gloednieuwe Uncharted game. Sony is nu echter helemaal los gegaan met een interview van ruim zeven minuten over de gameplay, het verhaal en meer, inclusief een aantal nieuwe screenshots.

In het interview krijgen we onder andere te horen dat de game geen prequel of sequel zal zijn voor één van de andere Uncharted games. Het verhaal speelt zich nu af voor het verhaal van Drake’s Fortune, maar is totaal ongerelateerd van het originele verhaal. Op die manier zal de game te spelen zijn voor iedereen, ook nieuwelingen van de serie.

Niet alleen zal de game los staan van het PlayStation 3 Uncharted verhaal, maar ook alle personages zullen anders zijn. Nathan Drake speelt echter natuurlijk wel weer de hoofdrol. In de game zullen we een diepere blik krijgen in het verleden van Nathan en hoe hij nou precies een schatjager is geworden. Dit en nog veel meer is allemaal te zien in het onderstaande interview, samen met nog drie nieuwe screenshots.