We hadden al de aankondigingen van Uncharted, WipEout en Little Deviants voor jullie op een rijtje gezet, maar Sony heeft nog veel meer games bekend gemaakt. Deze games zijn echter allemaal slechts vergezeld van een klein beetje info, waardoor wij hebben besloten deze laatste titels in één bericht te plaatsen.

Reality Fighters

Reality Fighters is een titel die gebruik zal maken van de camera’s van de NGP voor een zogenaamde ‘Augmented Reality’ game. Door je gezicht te scannen met de camera kan je tegen andere mensen vechten over de hele wereld, in een omgeving die jij ziet vanaf de NGP camera. In de screenshots hieronder is goed te zien hoe dit er precies uit gaat zien. Of deze titel een volledige game zal worden, of bij een mini-game pakket zal zitten is nog niet duidelijk.

Super Stardust Delta

Super Stardust Delta kennen we allemaal wel, maar dan zonder het Delta gedeelte. De NGP versie zal ongeveer hetzelfde werken als we gewend zijn en hier is dan ook vrij weinig informatie over vrijgegeven. Wel is bekend dat de game uiteraard gebruik zal gaan maken van de beide touch-screens en motion controls om er een nieuwe draai aan te geven.

Sound Shapes

Indien je enigszins afgeschrikt wordt door de titel, wees gerust, ‘Sound Shapes’ is slechts een zogenaamde working title, wat betekend dat de naam nog op elk moment kan veranderen. De game is een vrij uniek concept, wat draait om het spelen van een side-scrolling platformer om muziek te spelen van een bepaald schema of zelf muziek op te stellen. Dit kan je dan vervolgens weer delen met de rest van de gebruikers via het PlayStation Network.

Hustle Kings

Deze inmiddels vrij bekende titel op de PSP en PlayStation 3 kan natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van de NGP. Hustle Kings is een pool-game die uiteraard draait om het spelen van een gezellig potje pool. Hoe de gameplay zal veranderen door gebruik van de touchscreens en de motion controls is nog niet duidelijk, maar we houden jullie op de hoogte.

Everybody’s Golf

Eén van de laatste titels op de aankondigingslijst van Sony is het bekende Everybody’s Golf. Deze nieuwste versie voor de NGP van ClapHanz laat ons weer flink rammen met de golfclubs, gecombineerd met de touch, motion en traditionele controls die we gewend zijn. Tevens zal de game ook weer een multiplayer modus bevatten die voor iedereen toegankelijk is.

Resistance Retribution

Ook een aantal PSP titels zullen opnieuw uitgebracht worden op de NGP, waaronder Resistance Retribution. De game zal qua verhaallijn hetzelfde blijven, maar zal nu uiteraard gebruik maken van de twee analoge sticks van de NGP, in combinatie met alle nieuwe opties, trucjes en uiteraard de grafische kracht.