De E3 is nog niet eens afgelopen, of het is al een erg succesvolle beurs geworden. Daarom heeft Sony ook officieel gereageerd op de geruchten dat de fabrikant tijdens deze E3 een prijsverlaging zou gaan aankondigen. Sony is dit in ieder geval dus nog niet van plan, heeft Sony bij monde van Hoofd Marketing van Sony Computer Entertainment America (SCEA) Peter Dille laten weten.

De reden dat de aankondiging niet op de E3 is gekomen of alsnog komt, is simpelweg dat ze de E3 daar niet geschikt voor vinden. Want zeg nou zelf, het gaat toch meer om de games en exclusives voor de PlayStation 3 dan een prijsverlaging, volgens Sony dus.

“From our perspective, this show is all about content. We believe that our content story is unrivaled. It’s really a relentless line-up of great exclusive games that will speak volumes to the value inherent in the PS3. Obviously people come to E3 expecting all sorts of announces. We’ve got a plan in place for the platform. A price drop at the show wasn’t part of it.”