E3 2009: E3 niet de plaats om een PS3-prijsverlaging aan te kondigen

De E3 is nog niet eens afgelopen, of het is al een erg succesvolle beurs geworden. Daarom heeft Sony ook officieel gereageerd op de geruchten dat de fabrikant tijdens deze E3 een prijsverlaging zou gaan aankondigen. Sony is dit in ieder geval dus nog niet van plan, heeft Sony bij monde van Hoofd Marketing van Sony Computer Entertainment America (SCEA) Peter Dille laten weten.

De reden dat de aankondiging niet op de E3 is gekomen of alsnog komt, is simpelweg dat ze de E3 daar niet geschikt voor vinden. Want zeg nou zelf, het gaat toch meer om de games en exclusives voor de PlayStation 3 dan een prijsverlaging, volgens Sony dus.

“From our perspective, this show is all about content. We believe that our content story is unrivaled. It’s really a relentless line-up of great exclusive games that will speak volumes to the value inherent in the PS3. Obviously people come to E3 expecting all sorts of announces. We’ve got a plan in place for the platform. A price drop at the show wasn’t part of it.”

6 reacties

 1.    6677 XP
  Myx's avatar

  Ze hebben een punt maar het zou wel een klapper zijn geweest.

 2.    2623 XP
  nis-gens's avatar

  oftewel wanneer dan wel 😛

 3.    3457 XP
  bardfielt's avatar

  Ze zouden gek zijn om het nu te doen:P Iedereen gaat nu een PS3 kopen door die grote aankondingen en dan gaan zij niet de prijs verlagen want dan krijgen ze minder winst:P Ik zeg gelijk hebben ze^^

 4.    1951 XP
  elazzja's avatar

  @bardfielt: Der zijn gasten die zo reageren: FFXIV wow, ff PS3 hale

 5.    4204 XP
  afca-yuri's avatar

  maar iedereen verwachten het hier wel

 6.    524 XP
  Glennps3's avatar

  als ze dat zouden doen zou de verkoop echt enorm stijgen