Gerucht: Nieuwe Rainbow Six titel is in ontwikkeling?

Rainbow Six: Vegas was een game die het erg goed deed op onze geliefde console, wat ervoor zorgde dat een hoop mensen hunkerden naar meer. Dit leek na een tijd lang niks gehoord te hebben geen optie meer, maar volgens onze collega’s bij Kotaku kunnen we binnenkort weer aan de slag met een nieuw Rainbow Six spektakel.

Ze hebben van een anonieme bron die aan de game heeft gewerkt vernomen dat hij momenteel in ontwikkeling is en dat de game zich veel meer op het verhaal zal richten dan voorgaande Rainbow Six games. In de game zullen we een terroristische organisatie in Amerika moeten opdoeken, die een terroristische aanslag plant ergens in New York.

De game zal als het goed is gewoon volgens de oude vertrouwde controls van Rainbow Six werken, met uitzondering van het cover systeem wat ons laat wisselen tussen first- en third-person modi. Een nieuwe grafische lay-out met talloze icoontjes moet het makkelijker maken om teamgenoten te selecteren en toegang te verkrijgen tot andere informatie. Of de game getoond gaat worden op de E3 weten we nog niet, maar daar komen we snel genoeg achter.

 1.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik kan niet wachten dat ik deze game in handen krijg!! Dan speel ik de game kapot grijs^^… alle deel zijn vet!! En de coversyteem is ook lekker^^

 2. crew Redacteur -    1887 XP
  GlobalSoldier's avatar

  @Sixstar6: Ik kan ook niet wachten tot hij uit is, heb de voorgaande delen erg veel gespeeld!

 3.    2527 XP
  Sixstar6's avatar

  Ik het zelft heer boven^^