Eerste beelden van de nieuwe WipEout NGP-versie

Gisteren hadden we al de aankondiging en een aantal screenshots van de nieuwste WipEout game voor jullie, genaamd WipEout 2084. Vandaag hebben we echter keiharde gameplay beelden van deze game en we moeten toch wel onze uiting van gisteren terugnemen, de game ziet er namelijk weer strak uit.

In de video krijgen we te horen van één van de developers dat de game één van de grootste WipEout games ooit zal worden, met een selectie van tien gloednieuwe tracks, twintig nieuwe jets, nieuwe game-modi en nieuwe wapens.

Ook krijgen we te horen dat de game gebruik zal maken van cross-platform techniek. Zo kan je met de game WipEout HD Fury op de PlayStation 3 tegen andere spelers racen op de NGP. Het aantal spelers voor de PlayStation 3 versie en de NGP versie kan gemengd worden naar eigen smaak. Dit en meer is allemaal te zien in de onderstaande video.

 1.    287 XP
  shooterman100's avatar

  het is psp Vita niet NGP

 2.    4537 XP
  ps3dennis's avatar

  NPG spelers tegen de PS3 spelers online.

 3. Anoniem -   
  Dr. PlimmelPamper's avatar

  Nee.. dan pak ik liever WipEout Fusion er nog eens bij… dit is wederom total shit… dat Vita heeft werkelijk niets te bieden 🙁

 4. Anoniem -   
  @Dr. PlimmelPamper's avatar

  Obvious troll is obvious….

 5. Anoniem -   
  Dr. PlimmelPamper's avatar

  @@Dr. PlimmelPamper: ..op watered down console ports zit ik niet te wachten nee… jij blijkbaar wel xD ..slide baby, just sliiiide.. Vita is a failure dude 😉